Το μωρό της δεν ανέπνεε οπότε κάλεσε αμέσως το 166. Μία μόνο συμβουλή του έσωσε τη ζωή…

0

Google News

Δεν υπάρχει χειρότερος εφιάλτης για μια μητέρα από το να βλέπει το παιδί της να μην αναπνέει.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Nicole Bechtle όταν το τριών μηνών μωρότης σταμάτησε να αναπνέει. Τρομοκρατημένη, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κάλέσει το 166. Όλα συνέβησαν μετά το φαγητό του. Το μωρό έβηξε, έκανε εμετό και στη συνέχεια σταμάτησε να αναπνέει!

Το πρώτο πράγμα που έκαναν από το τηλεφωνικό κέντρο ήταν να ηρεμήσουν την τρομαγμένη μητέρα, ώστε να είναι σε θέση να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί της.

Τα λεπτά που πέρασαν μέχρι να τα καταφέρει ήταν τα χειρότερα της ζωή της, αλλά με την πρώτη ανάσα ήρθε και η μεγάλη ανακούφιση.

Όπως είναι λογικό αυτή η εμπειρία άλλαξε την Nicole και πλέον προσπαθεί να ενημερώσει όλους τους γονείς για το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν πρώτες βοήθειες για βρέφη. Παρακαλούμε μοιραστήτε αυτό το πολύ σημαντικό μήνυμα.

Πηγή

/* <![CDATA[ */
var bimber_shares_config = "{\"debug_mode\":false,\"facebook_sdk\":{\"url\":\"https:\\\/\\\/connect.facebook.net\\\/en_US\\\/sdk.js\",\"app_id\":\"\",\"version\":\"v5.0\"},\"microshares\":{\"tpl\":\"

\\n\\tShare\\n\\t

\\n\\t\\tShare on PinterestShare on FacebookShare on Twitter\\t\\n\\n\”,\”domain\”:\”https:\\\/\\\/fresh-news.eu\\\/\”},\”i18n\”:{\”fb_app_id_not_set\”:\”Facebook App Id not set in Theme Options > Shares\”}}”;
/* ]]> */

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.