Το Minecraft τιμά με τον δικό του τρόπο τον YouTuber Technoblade που έφυγε από τη ζωή

0

Το Minecraft τιμά με τον δικό του τρόπο τον YouTuber Technoblade που έφυγε από τη ζωή

Google News

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση ότι ο YouTuber, Technoblade, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για έναν εξαιρετικά γνωστό Minecraft YouTuber, ο οποίος πάλευε περίπου ένα χρόνο με τον καρκίνο.

Τώρα, το Minecraft τιμά τον ίδιο, μιας και πλέον, όποιος ανοίξει το παιχνίδι στην έκδοση Java, ένα γουρούνι με το εμβληματικό στέμμα που έχει το avatar του Technoblade, εμφανίζεται στην αρχική οθόνη, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Technoblade έπαιζε εδώ και καιρό με χαρακτήρα ένα γουρούνι, το οποίο φοράει μία βασιλική στολή, ένα χρυσό στέμμα και μία κόκκινη μπλούζα.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν το ίδιο το Minecraft θα τιμήσει τη μνήμη του Technoblade με κάποιο επίσημο skin ή κάτι άλλο, αλλά αυτή η κίνηση εκτιμήθηκε από τους fans και όχι μόνο. Επιπροσθέτως, ο γνωστός server Hypixel, πρόσθεσε το “Memorial Guide”, ένα κεντρικό lobby, όπου οι παίκτες μπορούν να αφήσουν σε ένα βιβλίο, μήνυμα στην οικογένεια του YouTuber. Στη συνέχεια, αυτό το βιβλίο θα εκτυπωθεί, ώστε να δοθεί στην οικογένεια.

Πηγή unboxholics.com

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.