Το Apple Watch Series 8 μπορεί να μην έχει μια αναβάθμιση που όλοι ελπίζαμε

0
Google News

Το Apple Watch Series 8 μπορεί να μην έχει μια αναβάθμιση που όλοι ελπίζαμε

Το επερχόμενο Apple Watch Series 8 της Apple δεν θα λάβει μεγάλη αναθεώρηση του chip, σύμφωνα με μια νέα αναφορά του Mark Gurman του Bloomberg. Αυτό σημαίνει ότι το ρολόι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του τσιπ που έκανε το ντεμπούτο του στο Apple Watch Series 6.

Γράφοντας ως μέρος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου Power On, ο Gurman λέει ότι το φημολογούμενο Apple Watch Series 8 δεν θα αποκτήσει κάποιο νέο επεξεργαστή, αλλά θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο που ήδη τροφοδοτεί το Apple Watch Series 7. Το τσιπ S7 αυτού του wearable έχει ήδη δανειστεί σε μεγάλο βαθμό στοιχεία από το S6 της Apple Watch Series 6 σειρά, κάτι που προκάλεσε σάλο πριν από ένα χρόνο.

Ευτυχώς, ο Gurman λέει ότι τα μοντέλα του επόμενου έτους θα έχουν μια πιο αξιοσημείωτη αναβάθμιση στο τμήμα του επεξεργαστή τους.

Για όσους ελπίζουν σε ένα πιο γρήγορο τσιπ στο φετινό Apple Watch, μου είπαν ότι το τσιπ S8 θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το S7, το οποίο ήταν επίσης το ίδιο με το S6. Τα μοντέλα του επόμενου έτους, ωστόσο, αναμένεται να αποκτήσουν έναν ολοκαίνουργιο επεξεργαστή.

Ρεαλιστικά, η έλλειψη μιας μεγάλης αναβάθμισης του επεξεργαστή του Apple Watch φέτος δεν είναι τεράστιο πρόβλημα, κυρίως επειδή το Apple Watch Series 7 ήταν ήδη αρκετά αποδοτικό, ενώ πρόσφερε διάρκεια μπαταρίας που κάνει τους ανθρώπους να περάσουν τουλάχιστον μια μέρα χωρίς φόρτιση. Ωστόσο, με περισσότερη παρακολούθηση ύπνου να είναι μέρος της φετινής ενημέρωσης του watchOS 9, περισσότεροι άνθρωποι θα χρειαστούν το ρολόι τους για να διαρκεί περισσότερο μεταξύ των φορτίσεων.

Αν και η έλλειψη ενός νέου τσιπ θα είναι απογοητευτική για κάποιους, υπάρχουν μερικά καλά νέα με τη μορφή μιας αποκλειστικής λειτουργίας Apple Watch Series 8. Μια προηγμένη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης αναμενόταν να ανακοινωθεί ως μέρος της παρουσίασης του watchOS 9 στο WWDC22 νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο Gurman πιστεύει τώρα ότι αυτό θα είναι ένα χαρακτηριστικό που συγκρατείται για το νέο υλικό.


Πηγή

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.