Θεσσαλονίκη: Το δημοτικό γήπεδο Ευκαρπίας ονομάστηκε «Άλκης Καμπανός»

0

Google News

Σε «Άλκης Καμπανός» μετονομάστηκε το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Ευκαρπίας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, παρουσία της μητέρας και συγγενών του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Την ονοματοδοσία έκανε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας ο οποίος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη.

Στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης αναφέροντας ότι η μητέρα του, εκπαιδευτικός είχε δουλέψει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας ενώ και ο ίδιος είχε ξεκινήσει το σχολείο από το 3ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας.

«Θεωρούμε ότι η οικογένεια έχει μια σύνδεση με την περιοχή της Ευκαρπίας. Από εκεί και πέρα φτάσαμε στο σημείο να πούμε πια ‘όχι άλλη οπαδική βία΄. Το γήπεδο αυτό είναι δίπλα στον περιφερειακό. Χιλιάδες αυτοκίνητα θα περνούν κάθε μέρα από αυτό το σημείο και θα βλέπουν το όνομα του Άλκη. Έτσι δεν θα ξεχνάμε την πιο ακραία μορφή οπαδικής βίας. Ας είναι αυτή μια απαρχή για όλους όσοι έχουν θέση ευθύνης στην αυτοδιοίκηση, την κυβέρνηση να αναλάβουν εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα μάθουν στα παιδιά μας να είναι φίλαθλοι και όχι οπαδοί» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου μικρών παιδιών, ενώ στην τελετή ονοματοδοσίας παρέστη πλήθος κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία – Σύμβουλος Ζελένσκι: «Οι ρωσικές δυνάμεις αποχωρούν ταχέως από το Κίεβο»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Σταγόνα στον ωκεανό η σύλληψη της Ρούλας», λέει ο Κατερινόπουλος

Δίκη Φιλιππίδη: «Παίρνει φαρμακευτική αγωγή, έχει προβλήματα υγείας», λέει η συνήγορος υπεράσπισης (Video)

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.