Θέμης Αδαμαντίδης: «Ακόμα δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι τέτοιο», λέει η Σάσα Μπάστα (Video)

0

Google News

Την έκπληξή της για τις καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη εξέφρασε η Σάσα Μπάστα.

Η τραγουδίστρια, η οποία συνεργάζεται χρόνια με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για εκείνον, ξεκαθαρίζοντας αρχικά πως η συνέντευξη είχε κανονιστεί πριν από τη σύλληψη του.

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε κάτι τέτοιο. Αν δε το δω δηλαδή, δε μπορώ να το πιστέψω. Με αυτόν τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει. Πόσω μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις… Μιλάω για τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει εγώ. Είναι πάντα τόσο ήρεμος. Μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο φωτιστικό επάνω του και να γελάει, δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ», είπε και ξεκαθάρισε πως κατακρίνει οποιαδήποτε μορφή βίας από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται.

»Προφανώς αν αποδειχθούν όλα αυτά, τα καταδικάζω. Εγώ μιλάω για τον Θέμη όπως τον έχω γνωρίσει σαν άνθρωπο. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά. Τα χρόνια συνεργασίας μας με τον Θέμη είναι πολλά, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού, ξέρω όμως πως ήμασταν ως συνεργάτες», συνέχισε.

Η Σάσα Μπάστα μίλησε και για την πρώην σύζυγό του Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά και για την πρώην σύντροφό του που τον κατήγγειλε.

«Γνωρίζω και τις δυο κοπέλες και τα παιδιά του. Δεν ξέρω αν στέλνει ή όχι λεφτά στα παιδιά του αλλά τα έχω δει τα παιδιά του, μας τα έφερνε στα Live, σε εξόδους για φαγητό… Δε ξέρω τι έγινε από τότε που έφυγαν στο εξωτερικό. Τις κοπέλες επίσης τις ξέρω και τις δυο. Δε ξέρω τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει και να έκανε αυτό το μπαμ που λένε, αν το έκανε. Εγώ δεν τον έχω δει καν να θυμώνει και να υψώνει τη φωνή του. Τη Βαρβάρα τη συμπαθώ πολύ. Εγώ έβλεπα ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δε μπορώ να ξέρω τι γινόταν σπίτι τους. Γι’ αυτό είπα ότι δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει όλο αυτό», εξήγησε η Σάσα Μπάστα.

Διαβάστε επίσης:

Παραλήρημα Light κατά ΜΜΕ και social media: Δεν βλέπω τώρα κανένα χάσταγκ #cancelΛαϊκούς

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Καλώς ή κακώς οι ράπερς και οι τράπερς είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της ελληνικής δισκογραφίας» (Video)

MAD VMA 2022: «Δεν ήταν εκεί για το μεροκάματο» – Οι εξηγήσεις της Ζοζεφίν για το σπρώξιμο στο νεαρό (Video)

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.