Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – Δικηγόρος της Πισπιρίγκου: «Θέλει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους»

0

Google News

O δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος βρέθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να συναντήσει την πελάτισσά του και να προετοιμάσουν την απολογία της.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η έρευνα για το θέμα εστιάζεται στη «διαδρομή» της κεταμίνης, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η Ρουλα Πισπιρίγκου επιθυμεί να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους και δήλωσε πως «δεν είναι απαραίτητο η ουσία να χρησιμοποιήθηκε με δόλο».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Μελετήσαμε τη δικογραφία, έχουμε εστιάσει στην έρευνα σχετικά με την προέλευση της ουσίας που προκάλεσε το θάνατο του παιδιού, εάν βρούμε τη διαδρομή που έκανε η ουσία μέχρι να φτάσει να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο ενδεχομένως θα έχουμε βγάλει την άκρη του νήματος σχετικά με το τι έγινε και το ποιος τέλεσε την πράξη.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που τρέχουνε για τα οποία δε μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν εξελίξεις που τρέχουν και έχουν επηρεάσει ψυχολογικά την εντολέα μου Προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη. Προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Είναι μία ουσία που δεν υπάρχει στο εμπόριο, δεν βρίσκεται εύκολα. Η πληροφορία που διασταυρώσαμε με ειδικούς, σε κάποια πράγματα συμφωνούν όλοι, ένα από αυτά είναι ότι δε μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος αυτή την ουσία, διακινείται με αυστηρό και ελεγχόμενο τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι καλό για να βρούμε τη διαδρομή της.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει χρησιμοποιηθεί με δόλο, ίσως να υπάρχουν και άλλες ανατροπές. Είναι επιθυμία της κατηγορουμένης να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους. είναι μία διαδικασία στην οποία θέλει να υποβληθεί.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: Η Ελλάδα είναι παρούσα στην Οδησσό – Από σήμερα λειτουργεί ξανά το ελληνικό προξενείο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες εκρήξεις στην Οδησσό – Η σφαγή στην Μπούσα (Video)

Ουγγαρία: Ο Ορμπάν διεκδικεί μια 4η θητεία απέναντι σε μια ενωμένη αντιπολίτευση

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.