ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Ο Κ. Μητσοτάκη εξαντλεί την υπομονή των πολιτών

0

Google News

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ANDREA BONETTI

Απάντηση του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του πρωθυπουργού στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

«Το μόνο που έχει καταφέρει να εξαντλήσει ο κ. Μητσοτάκης είναι την υπομονή των πολιτών που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται κάθε μέρα από τις επιλογές του: Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης, από την αισχροκέρδεια των γαλάζιων golden boys της ΔΕΗ, από την καθήλωση των μισθών, από την άρνηση να μειώσει το ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα, τον ΕΦΚ στα καύσιμα και να βάλει πλαφόν στα τιμολόγια ρεύματος».

Με αυτό τον τρόπο απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στα όσα είπε στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Η μόνη στήριξη για την οποία όντως φροντίζει κάθε μέρα, είναι να μετατρέπει τις κρίσεις που ο ίδιος είτε δημιουργεί είτε πολλαπλασιάζει με τις πολιτικές του, σε ευκαιρία για τα συμφέροντα που κερδοσκοπούν πάνω στην αδυναμία νοικοκυριών και επιχειρήσεων», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός που καταρρέει. Ό,τι και να πει, οι πολίτες ξέρουν ότι τους εξαπάτησε».

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.