Στις 14 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη Φιλιππίδη κεκλεισμένων των θυρών

0

Google News

Στις 14 Απριλίου αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δύο αποπειρών βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Σήμερα Παρασκευή η διαδικασία συνεχίστηκε με την εξέταση από τους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής και υπεράσπισης της γυναίκας που σύμφωνα με τη δικογραφία υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008.

Σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η μάρτυρας, ο κατηγορούμενος, της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο καµαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα, η μάρτυρας έχει ισχυριστεί πως τρεις μήνες νωρίτερα από αυτό το περιστατικό είχε προηγηθεί και πάλι σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό σε γραφείο θεατρικής εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την αποδοχή από το δικαστήριο του αιτήματος που υπέβαλαν προς το δικαστήριο δύο από τα τρία φερόμενα ως θύματα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησης του ίδιου.

«Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν», τόνισε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας της δίκης.

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη, τόνισε ότι «θα ήθελα, ως δικηγόρος και ως νομικός, οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.