Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά εναντίον της παραγωγής

0

Google News

Κατά της παραγωγής του Surivor στρέφεται η πρώην παίκτρια, Σοφία Μαργαρίτη.

Όπως καταγγέλλεται, παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, οι ιθύνοντες δεν της έδωσαν τη δέουσα ιατρική φροντίδα και δεν την ενημέρωσαν για τη σοβαρότητα του εν λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να υποστεί η υγεία της μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και τόνισε πως έχει ήδη στείλει εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής, όμως δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Γι’ αυτό και προχώρησε σε αγωγή.

«Η κ. Μαργαρίτη συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι και κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της. Όταν τραυματίστηκε, δεν την πήγαν καν σε γιατρό, την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, της είπε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της και να της δημιουργήσει μετατραυματική αρθρίτιδα. Δεν μπορεί να περπατήσει καλά», ανέφερε αρχικά.

«Για δικούς της λόγους η εταιρεία παραγωγής δεν την άφηνε να φύγει. Της είπαν ότι από τη στιγμή που δεν έχει τίποτα δε μπορεί να αποχωρήσει. Η παραγωγή όφειλε να την πάει στο νοσοκομείο, να βγάλει ακτινογραφία και να εκτιμήσουν την κατάσταση. Ο νοσηλευτής της τοποθέτησε μία μπότα από γύψο που δεν είχε καμία σχέση με το κάταγμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Όταν επέστρεψε της εξήγησαν ότι αυτό συνέβη όταν συνέχισε. Με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει, η παραγωγή είχε υποχρέωση να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, το οποίο και δεν συνέβη. Το πιο σοβαρό ήταν ότι αυτός ο κύριος που την εξέτασε δεν ήταν γιατρός».

«Έχει σταλεί εξώδικο από το οποίο ζητάμε την αποκατάσταση της βλάβης της υγείας της. Απάντησαν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη και θα οδηγηθούμε στα δικαστήρια», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.