Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη δεν σκοτώνει» υποστηρίζει ο τεχνικός της σύμβουλος

0

Google News

«Η κεταμίνη δεν σκοτώνει, έχει μεγάλο ιατρικό φάσμα», αναφέρει ο τεχνικός σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο Γιώργος Σιδεράς, γιατρός ο οποίος εργάζεται στη Γερμανία με ειδίκευση στα επείγοντα περιστατικά, περιγράφει με τελείως διαφορετική από τα μέχρι τώρα δεδομένα, κατάσταση.

«Είμαι και εγώ σε επαφή με τοξικολόγους. Καταρχήν, δεν μπορούμε να πούμε αν δόθηκε από τη μητέρα ή αν δόθηκε από ένα τρίτο πρόσωπο ή αν δόθηκε από λάθος των γιατρών, γιατί το ποσό που βρέθηκε μεταθανάτιο δεν μπορεί να κάνει κανείς έναν μαθηματικό αποκλεισμό και να πει ”ήταν τόσο στην αρχή και βρέθηκε μετά”. Δεν είχε βρεθεί αίμα με κεταμίνη πριν από τον θάνατο, έχουμε το μεταθανάτιο», τόνισε ένας από τους τεχνικούς συμβούλους της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Επιπλέον, όπως δήλωσε, «υπάρχει όγκος ανακατανομής που είναι πολύ διαφορετικός στο μεταθανάτιο αίμα σε σχέση με τον πριν, όταν ζούσε το παιδάκι. Συν τοις άλλοις παίζουν ρόλο και οι βενζοδιαζεπίνες όταν το παιδάκι ήταν αναίσθητο γιατί επηρεάζουν τον μεταβολισμό της κεταμίνης, δηλαδή μπορούν να φέρουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορεί να έχει γίνει λάθος μέσα στο team, γιατί αυτά έχουν γίνει, έχω δει εγώ λάθη κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Μπορεί να ήταν ένα φιαλίδιο περισσότερο, αυτό τώρα θα εξεταστεί. Δεν μπορεί να το πει κανείς τι ποσότητα ήταν».

«Στη γερμανική βιβλιογραφία δεν αναγράφεται πουθενά ότι η κεταμίνη σκοτώνει. Η κεταμίνη δεν σκοτώνει, έχει μεγάλο ιατρικό φάσμα. Αν ένας άνθρωπος δώσει τη δόση των 50 mg, η θανατηφόρα δόση θα ήταν 5000 mg. Αυτές οι ποσότητες δεν κυκλοφορούν στην αγορά, δεν μπορεί να το προμηθευτεί κανείς αυτό. Η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη. Εγώ πιστεύω ότι αν έχει δοθεί από πρώτο, δεύτερο, τρίτο άτομο είναι πολύ πιο λίγη απλώς φαίνεται πολύ μεγάλη γιατί υπάρχει ο όγκος ανακατανομής στο μεταθανάτιο δείγμα», σημείωσε ο κ. Σιδεράς, καταλήγοντας: «Η κεταμίνη, γιατί και εγώ χορηγώ εδώ και 13 χρόνια, και κανένας δεν έχει πεθάνει σε εμένα και δεν έχω ακούσει να έχει πεθάνει κανείς άλλος από κεταμίνη».

Διαβάστε επίσης

Ο Ewan McGregor μιλά για την πρώτη φορά που έπαιξε τον Obi-Wan Kenobi (Video)

Πρόκληση από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας για Γενοκτονία των Ποντίων: Οι Έλληνες διέπραξαν βάρβαρες σφαγές

Final Four 2022: «Ερυθρόλευκη» απόβαση στο Βελιγράδι – Χαμός έξω από τη Stark Arena (Photos/Videos)

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.