Ράλι πάνω από 8% για το Bitcoin και 6% για το Ether

0

Google News

Ξανά πάνω από τις 41.000 δολάρια σκαρφάλωσε το Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, εν μέσω ράλι των ψηφιακών νομισμάτων την Τετάρτη.

Το νόμισμα ενισχύεται έως και 8,5% στις 41.790 δολάρια και παραμένει πολύ κοντά σε αυτό το σημείο. Το Ether ενισχύεται έως και 6,7% στις 2.719 δολάρια, ενώ το Terra -ένα άλλο κρυπτονόμισμα που βρίσκεται στα 10 κορυφαία- σημειώνει άλμα 21% τις τελευταίες 24 ώρες στα $96,12, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinGecko.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το Bitcoin έχει παγιδευτεί σε ένα εύρος περίπου 35.000 έως 45.000 δολαρίων για μεγάλο μέρος του έτους. Η πιο πρόσφατη ανοδική κίνηση ήρθε παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία και την αναταραχή στις αγορές εμπορευμάτων.

Οι επενδυτές αναμένουν το εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου Τζο Μπάιντεν αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα περιγράφει τη στρατηγική της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα κρυπτονομίσματα.

Σε μια δήλωση που είχε δημοσιευθεί τις προηγούμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, η υπουργός Janet Yellen ανέφερε ότι η προσέγγιση που περιγράφεται στο διάταγμα «θα υποστηρίξει την υπεύθυνη καινοτομία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικά οφέλη για τη χώρα, τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις».Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.