Πιθανόν να έρχεται στο Nintendo Switch

0
Google News

The Pathless Nintendo Switch

Ο action adventure τίτλος της Giant Squid με όνομα The Pathless, ήταν ένα από τα πιο υποτιμημένα παιχνίδια του 2020, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία, που ξεχώρισε σε μεγάλο βαθμό για το εξαιρετικό traversal και movement κομμάτι του, την εξερεύνηση που επιβραβεύει τον παίκτη και το υπέροχο art style του. Αν και αρχικά κυκλοφόρησε ως αποκλειστικότητα για το PlayStation, φαίνεται ότι σύντομα θα φτάσει και σε άλλες πλατφόρμες.

Πιο συγκεκριμένα, το Pathless έγινε και επίσημα Rated από το ESRB για το Nintendo Switch. Η Giant Squid ή η εκδότρια εταιρεία, Annapurna Interactive δεν έχουν πει ακόμη επίσημα τίποτα σχετικά με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Nintendo Switch, αν και μέχρι σήμερα, οι βαθμολογίες ταξινόμησης για μη ανακοινωθέντα παιχνίδια, συχνά ακολουθούνται από επίσημες ανακοινώσεις λίγο αργότερα. Επομένως, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να συμβεί το ίδιο και εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την επίσημη ιστοσελίδα του ESRB, η οποία παρουσιάζει το The Pathless για Nintendo Switch:

Πηγή technoid.gr

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.