Πάτρα: Ανατριχιάζει η μαρτυρία για την Τζωρτζίνα στο «Τούνελ» – «Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της»

0

Google News

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας φαίνεται ότι έγιναν και άλλες απόπειρες εναντίον της Τζωρτζίνας, πριν από την ανακοπή που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο για το υπόλοιπο, σύντομο διάστημα που έζησε.

Την αποκάλυψη έκανε το «Φως στο Τούνελ» μέσα από τον ιατρικό χώρο.

«Το περιστατικό που συνέβη στην Τζωρτζίνα, άγνωστο σε εσάς, έγινε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και πνευμονική συμφόρηση», ανέφερε ο μάρτυρας στην εκπομπή του MEGA.

Για τη Ρούλα, η οποία ρωτούσε στον «αέρα» του «Τούνελ» το λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας είπε στην Αγγελική Νικολούλη πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ κάτι άλλο τότε. Και η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν ‘φορτωμένη’, όπως λέμε στη γλώσσα μας. Αλλά δεν ήταν βρογχοπνευμονία. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Σε αυτό το περιστατικό ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής, που είχε φύγει ο πατέρας, έγινε το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό, που οδήγησε στην ανακοπή και που καθυστέρησε η μάνα να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Με την εικόνα που έχουμε, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.