Οργισμένη διάψευση Γιαννάκου (ΠΟΕΔΗΝ): Δεν υπήρχε κεταμίνη στην κλινική που…

0

Google News

Με οργισμένη ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ απαντά στις αιτιάσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και των δικηγόρων της, ένας εκ των οποίων ανέφερε πως η κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση γιατρών και νοσηλευτών.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ η κεταμίνη, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Κυριακού, χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ κατόπιν ιατρικής οδηγίας, ενώ η Τζωρτζίνα πέθανε σε κλινική όπου δεν υπάρχει η συγκεκριμένη ουσία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

ΕΛΕΟΣ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ.
Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την όποια υπερασπιστική γραμμή για να ελαφρύνει τη θέση του. Αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα συναδέλφους.

ΕΛΕΟΣ!!!!!

Οι δικηγόροι της κατηγορουμένης μητέρας προσπαθούν τώρα να φορτώσουν το τραγικό θάνατο της Τζωρτζίνας στο προσωπικό του νοσοκομείου ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη από λάθος λένε. Το ακούσαμε και αυτό σε αυτή την συγκλονιστική ιστορία.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους με ψευδέστατους ισχυρισμούς.

Η κεταμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας. Στο Νοσοκομείο ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (όπως και σε όλα τα νοσοκομεία) χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ που είναι και τα μοναδικά τμήματα που δικαιούνται να παραλάβουν το συγκεκριμένο φάρμακο πάντα κατόπιν ιατρικής οδηγίας και υπό εποπτεία και επιτήρηση όσον αφορά την ποσότητα προμήθειας καθώς και την δοσολογία και την κατανάλωση του φαρμάκου στον ασθενή που πρέπει να του χορηγηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα κατασταλτικά φάρμακα.

Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ πέθανε σε κλινική του ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ που δεν υπήρχε κεταμίνη.

Διαβάστε Επίσης

Οργισμένη διάψευση Γιαννάκου (ΠΟΕΔΗΝ): Δεν υπήρχε κεταμίνη στην κλινική που πέθανε η Τζωρτζίνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.