Ο Νικόλας Μάστορας προστίθεται στην ομάδα των Sony Ambassador στην Ελλάδα

0

Ο Νικόλας Μάστορας προστίθεται στην ομάδα των Sony Ambassador στην Ελλάδα

Google News

Η Sony είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με τον ταλαντούχο Έλληνα φωτογράφο, Νικόλα Μάστορα, ως «Sony Ambassador», όπου με τον σύγχρονο φωτογραφικό εξοπλισμό της εταιρείας και κυρίως τις δυνατότητες που προσφέρουν οι mirrorless φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών της σειράς A της Sony, έρχεται να δώσει νέα διάσταση στα φωτογραφικά θέματα και τις συλλογές του.

Το πρόγραμμα  «Sony Ambassadors» περιλαμβάνει μια επίλεκτη ομάδα εκλεκτών φωτογράφων-βιντεογράφων, οι οποίοι είναι μοναδικοί και επιλέχθηκαν για το στυλ, την αισθητική, την τεχνογνωσία και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό τους χάρισμα.

Ο αναγνωρισμένος φωτογράφος Νικόλας Μάστορας, σπούδασε History of Design στο Λονδίνο και αποκτώντας εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο της επικοινωνίας, αποφάσισε από το 2014 να ακολουθήσει το πραγματικό του πάθος και έγινε επαγγελματίας πλέον φωτογράφος, με έδρα την Αθήνα.

«…τελικά, δεν έχει να κάνει με το πώς βλέπεις τα πράγματα, αλλά το που τα αφήνεις να σε πάνε»

Είναι ένας καλλιτέχνης που πιστεύει στην οπτική που κρύβεται πίσω από κάθε δημιουργική ιδέα και την καλαισθησία, έχοντας κύριο όχημα την δύναμη της εικόνας. Σύμφωνα με τον Νικόλα, «…τελικά, δεν έχει να κάνει με το πώς βλέπεις τα πράγματα, αλλά το που τα αφήνεις να σε πάνε».

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο σε συνεργασίες με πολυάριθμες διαφημιστικές εταιρείες σε ποικίλα δημιουργικά projects, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί με διάφορα brands για τη δημιουργία περιεχομένου αναβιώνοντας δημιουργικά concepts σε εκστρατείες των Aegean Airlines, Apple, Adidas, BMW, Epson, Carolina Herrera, H&M, IKEA, Toyota, VW. Παράλληλα αριθμεί πολλές συνεργασίες και με ανεξάρτητους σχεδιαστές, πολιτιστικούς οργανισμούς, καλλιτέχνες και ακτιβιστές. Διατηρεί το δικό του φωτογραφικό στούντιο στο κέντρο της Αθήνας, με την ονομασία Another Studio.

Ο Νικόλας Μάστορας χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια εξοπλισμό Sony για τις ανάγκες των λήψεων του. Ο εξοπλισμός του ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει:

  • Sony A7R III
  • Sony Α7M IV
  • SonyA7M III
  • G Master 24-70mm f/2.8
  • G Master 70-200mm f/2.8
  • G Master 90mm f/2.8 macro
  • FE 35mm f/1.8

Πηγή

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.