Νέο trailer για το Doctor Strange 2 με περισσότερα επικά πλάνα Multiversal τρέλας

0
Google News

Νέο trailer για το Doctor Strange 2 με περισσότερα επικά πλάνα Multiversal τρέλας

H Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer του Doctor Strange 2 ένα μήνα ακριβώς πριν κάνει το ντεμπούτο του στις αίθουσες παγκοσμίως. Σκοπός του trailer -που έχει διάρκεια ενός TV spot- είναι φυσικά να ανακοινώσει ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινούν οι προπωλήσεις εισιτηρίων και κάτι μας λέει ότι θα γίνει ένας χαμός στα ταμεία. 

Ωστόσο, το trailer που θα δείτε παρακάτω, φροντίζει να έχει και αυτό ενδιαφέρον με αρκετά νέα πλάνα από τον Strange, τη Wanda, τον Baron Mordo, τον Wong και… τον Superior Iron Man του Tom Cruise; Οι φήμες και τα leaks δείχνουν πως είναι μια από τις επικές εκπλήξεις του φιλμ αλλά ίσως και να είναι κάποιος άλλος χαρακτήρας όπως η Monica Rambeau όπως λένε άλλοι. Βέβαια το πλάνο στην προκειμένη δείχνει πιο καθαρό από τις άλλες φορές…

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα όσα “τρελά” ακούγονται για το Doctor Strange 2, τα cameos και τις τεράστιες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Marvel Studios χάρη στο Multiverse. 


Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange…

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.

Πηγή unboxholics.com

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.