Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Είμαι βέβαιος πως Μαλένα και Ίριδα δολοφονήθηκαν, δήλωσε ο ιατροδικαστής Λέων

0

Google News

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Μιλώντας στην Κατερίνα Παναγοπούλου ο κ. Λέων εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο φάκελος με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά όπως είπε σύντομα θα υπάρχουν καταιγιστικές εξελίξεις, όσον αφορά το αναπάντεχο τέλος της Μαλένας και της Ίριδας.

Είναι βέβαιος από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί πως τα δύο αγγελούδια δολοφονήθηκαν. Βλέπει έγκλημα όχι με χρήση κεταμίνης όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, αλλά δια της μεθόδου της ασφυξίας. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα μπουν στο μικροσκόπιο τα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά τις τελευταίες ώρες της ζωής τους.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανέφερε πως εάν γίνει εκταφή το δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα «δείξει» την κεταμίνη. «Αυτή η στιγμή έχουμε ένα επιβεβαιωμένο εύρημα, ότι η κεταμίνη αποτελεί την αιτία θανάτου. Αυτό που μπορούμε να δούμε λαμβάνοντας δείγμα από τα μαλλιά του παιδιού είναι ότι είμαστε σε θέση να δούμε κατά πόσο τα προηγούμενα επεισόδια συνδέονται με τη χρήση κεταμίνης ή άλλων ουσιών. Είναι μία ευκαιρία να λάβουμε αυτό το βιολογικό δείγμα ώστε να δούμε σε βάθος χρόνου κατά πόσο υπήρχε χρήση ουσιών ή και κεταμίνης».

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.