Ναταλία Γερμανού: Δεν πείστηκε από την εξήγηση της Ζόζεφιν – «Και πάλι δικαιολογείται τέτοια αντίδραση;» (Video)

0

Google News

Τις εξηγήσεις της Ζόζεφιν για το σπρώξιμο στο νεαρό άνδρα τη βραδιά των MAD VMA σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

«Όχι, δε συμφωνώ Ζόζεφιν. Θα επιμείνω ότι ήταν μια… κακή σας στιγμή. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω γιατί πάλι με μαλώσανε, μου είπαν ότι δεν μια κακή στιγμή. Πως αλλιώς να το πω: Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω κακή στιγμή. Μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν ήταν παρορμητική στιγμή», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

»Δεν ήταν εργαζόμενος, ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη που έφερνε σουβλάκια. Και πάλι, και πάλι, δικαιολογεί τέτοια αντίδραση; Κάτσε… Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 68 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν. Δεν αλλάζω γνώμη επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής και ήταν φίλος καλλιτέχνη που πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν… Δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε αυτό το κατά τα άλλα συμπαθέστατο κορίτσι να ακούσω να λέει ένα “συγγνώμη που σε σπρώξαμε”. Αυτό, δε θέλω το “σε σπρώξαμε επειδή δεν ήσουν εργαζόμενος αλλά φίλος ενός καλλιτέχνη”. Δε σπρώχνουμε κατά βούληση» ξεκαθάρισε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: «Ακόμα δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι τέτοιο», λέει η Σάσα Μπάστα (Video)

Παραλήρημα Light κατά ΜΜΕ και social media: Δεν βλέπω τώρα κανένα χάσταγκ #cancelΛαϊκούς

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Καλώς ή κακώς οι ράπερς και οι τράπερς είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της ελληνικής δισκογραφίας» (Video)

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.