Μιχαΐλοβιτς προς τους παίκτες της Μπολόνια από το νοσοκομείο: «Θα παλέψω για εσάς, όπως και εσείς για εμένα»

0

Google News

Ακόμα μια σκληρή μάχη με τη λευχαιμία δίνει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο σέρβος τεχνικός της Μπολόνια ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες πως πρέπει να μπει και πάλι στο νοσοκομείο, ώστε να ακολουθήσει τις απαραίτητες θεραπείες, έχοντας να αντιμετωπίσει ακόμη μια φορά τη βαριά αρρώστια.

Για τον Μιχαΐλοβιτς ωστόσο η συγκεκριμένη κατάσταση δεν αποτελεί κάτι νέο. Και φαίνεται πως είναι έτοιμος να νικήσει και πάλι. Ο σέρβος τεχνικός μάλιστα έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο στους ποδοσφαιριστές του και τους υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για εκείνους, όπως κάνουν εκείνοι για αυτόν.

«Δεν θα είμαι εκεί σωματικά, αλλά ψυχικά θα είμαι πάντα μαζί σας. Η αίθουσα είναι διαμορφωμένη για όλους τους αγώνες, είμαι σε συνεχή επαφή με το προσωπικό. Δυστυχώς, το κάναμε ήδη πριν από μερικά χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου μου θα παλέψω για εσάς, όπως είμαι σίγουρος ότι θα παλέψετε και εσείς για εμένα.

Κερδίσαμε αυτήν την ασθένεια μία φορά στο παρελθόν, έτσι μπορούμε να το κάνουμε ξανά, δεν έχω καμία αμφιβολία. Η ζωή δεν είναι μια ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, σκαμπανεβάσματα, ακόμα και ξαφνικές λακκούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.

Στις δύσκολες στιγμές, βλέπεις το θάρρος και την αντίδραση των ανθρώπων. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, ο ένας είναι καταστροφικός, να παραπονεθείτε και να χάσετε την πίστη σας. Ο άλλος είναι εποικοδομητικός, αναζητώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Προσκολλημένος σε αυτό.

Μένω σε ένα δωμάτιο που είναι περίπου τρία τετραγωνικά μέτρα. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, θα νικήσω αυτήν την ασθένεια, έχω πίστη στους γιατρούς, οπότε θέλω ενθουσιασμό και όχι ανήσυχα πρόσωπα. Ξέρω ότι θα κερδίσω. Μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αν χρειαστείτε κάτι, είμαι στη διάθεσή σας. Ξέρω ότι η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τα αποτελέσματα, αλλά όχι με τις εμφανίσεις».Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.