Μαρτυρία τοξικομανή “καίει” την Πισπιρίγκου: Ψαχνόταν για κεταμίνη σε στέκι…

0

Google News

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, με τη μαρτυρία ενός χρήστη ναρκωτικών ουσιών να αναφέρει ότι η προφυλακισμένη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα τον είχε ρωτήσει για το πώς γίνεται η χρήση κεταμίνης.

Διαβάστε Επίσης

Μαρτυρία τοξικομανή

Όπως λέει ο χρήστης ναρκωτικών στη μαρτυρία του, που αν επιβεβαιωθεί “καίει” την προφυλακισμένη, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάει σε στέκι διακίνησης ναρκωτικών στην Πάτρα και μάλιστα τον ρώτησε λεπτομέρειες για την κεταμίνη, τη ναρκωτική ουσία που οδήγησε στον θάνατο την κόρη της, την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του τοξικομανούς που παραθέτει η εφημερίδα “Μπαμ”, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βρεθεί στην πιάτσα των ναρκωτικών, ψάχνοντας να προμηθευτεί κεταμίνη.

“Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί, και όχι το ξανθό που την βλέπουμε στις φωτογραφίες και την τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν την δω αυτή την κυρία με κόκκινη ή καροτί περούκα, μπορώ να την αναγνωρίσω” λέει ο χρήστης ναρκωτικών στην εφημερίδα “Μπαμ”, φωτογραφίζοντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

“Η κυρία αυτή με ρώτησε: πώς το πίνεις ρε φίλε; Ήθελε να της δείξω πώς γίνεται η χρήση ενδοφλέβια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι χρήστης. Φαίνεται αυτό” σημείωσε ο χρήστης ουσιών.

Δημήτρης Γαλεντέρης: Τέτοια ποσότητα κεταμίνης στην Τζωρτζίνα πρέπει να χορηγήθηκε ενδοφλέβια

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA για την κεταμίνη ανέφερε ότι τόσο μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα θα πρέπει να χορηγήθηκε στο κορίτσι ενδοφλεβίως.

Διαβάστε Επίσης

Μαρτυρία τοξικομανή

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προκαλέσει τοξικά φαινόμενα, όπως είναι η ανακοπή, αλλά και να μπει στη ροή του αίματος σε μικρό χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Μόνο ενδοφλεβίως μπορεί να προκαλέσει τοξικά φαινόμενα, όπως είναι η ανακοπή, αλλά και να μπει στη ροή του αίματος σε μικρό χρονικό διάστημα, τόνισε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Η καταστολή του αναπνευστικού κέντρου είναι ένα είδος ασφυκτικού θανάτου, μπορεί να μη γίνεται μηχανικά αλλά χημικά. Σημάδια βίας στο εξωτερικό του προσώπου δεν προέκυψαν” σημείωσε ο ιατροδικαστής, αναφέροντας ότι η ασφυξία στην 9χρονη Τζωρτζίνα προκλήθηκε από την κεταμίνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.