Κρατικό Πανεπιστήμιο Τζόρτζια: Επιχορηγήσεις για τη Δημόσια Υγεία στη Τζόρτζια

0

Google NewsΗ χρηματοδότηση για την έρευνα και την προβολή που διεξήχθη από τη σχολή της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Τζόρτζια έφτασε σχεδόν τα 21 εκατομμύρια δολάρια το οικονομικό έτος 2022, σημειώνοντας νέο ρεκόρ. Το σύνολο των 20,96 εκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος 2022, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, είναι σχεδόν διπλάσιο από το σύνολο του σχολείου από μόλις πριν από πέντε χρόνια.

Χρηματοδότηση έρευνας στη Δημόσια Υγεία στη Τζόρτζια

“Η ταχεία ανάπτυξή μας στη χρηματοδότηση από χορηγίες υπογραμμίζει το ταλέντο, την αποφασιστικότητα και την αφοσίωση της εξαιρετικής σχολής της Σχολής Δημόσιας Υγείας”, δήλωσε ο Dean Rodney Lyn. “Στο μετρό της Ατλάντα και πέρα, αναζητούν λύσεις σε επείγουσες προκλήσεις για την υγεία και συνεργάζονται με τις κοινότητες για να προωθήσουν την ισότητα στην υγεία”. Η συνολική χρηματοδοτούμενη χρηματοδότηση αποτελείται από επιχορηγήσεις και συμβάσεις από ομοσπονδιακούς φορείς, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, καθώς και κρατικές υπηρεσίες, ιδιωτικά ιδρύματα και άλλους εταίρους.

Τον περασμένο χρόνο, η σχολή της Σχολής Δημόσιας Υγείας έλαβε επιχορηγήσεις για να εξετάσει τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε κέντρα παιδικής μέριμνας, να στεγάσει την Ένωση Γεωργίας για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών και να ιδρύσει ένα Εθνικό Κέντρο για την Εμπορία Παιδιών στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

Πρόσθετες επιχορηγήσεις έχουν υποστηρίξει έρευνα και παρεμβάσεις με βάση την κοινότητα που επικεντρώνονται σε χρόνιες ασθένειες, μολυσματική ασθένεια, το αστικό περιβάλλον και την αστική υγεία, χρήση ουσιών και ψυχική υγεία, την πρόληψη και τον έλεγχο του καπνίσματος.

ΠΗΓΗ

tromaktiko.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.