Καβάλα: Το μαρτυρικό τέλος της φαρμακοποιού – Της έδειξε τα μπράτσα του και την σκότωσε

0

Google News

Συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του φαρμακείου όπου η 43χρονη Άϊντα βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της στο χωριό Πηγές της Καβάλας.

 

 

Οι κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου κατέγραψαν τα πάντα. Την προσπάθεια του 55χρονου να πλησιάσει και να φιλήσει την Άιντα. Τον τρόπο με τον οποίο της φόβισε, δείχνοντας του τα μπράτσα του αλλά και λίγο αργότερα τον δράστη να σέρνει τα σορό της 43χρονης και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

 

Ο 55χρονος έχει μπει στο φαρμακείο και στέκεται απέναντι από την Άιντα. Δύο λεπτά αργότερα συζητούν σε έντονο ύφος με εκείνον να την αρπάζει από το μπράτσο. Οι κινήσει των χεριών του μαρτυρούν τις απειλητικές του διαθέσεις, την ώρα που η 43χρονη δεν μπορεί να απομακρυνθεί.

Σε αυτό το σημείο δράστης βγάζει το μπουφάν του και λίγα δευτερόλεπτα μετά της δείχνει τα μπράτσα του. Πλησιάζει την αδικοχαμένη Άιντα, προσπαθεί να τη φιλήσει και εκείνη τον απωθεί. Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της γυναίκας έχει ξεκινήσει.

 

Τρία λεπτά από την στιγμή που τους είδαμε για πρώτη φορά να συζητούν, η Άιντα προσπαθεί να πάρει τα χέρια του, από πάνω της. Να του δώσει να καταλάβει πως έχει πάρει την απόφασή της να χωρίσουν, με τον ίδιο να μην κάνει πίσω.

 

 

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.