Κατηφορίζει ξανά κάτω από τις $40.000 το Bitcoin

0

Google News

Ξανά κάτω από τις 40.000 δολάρια κατηφορίζει το Bitcoin, διαγράφοντας τα περισσότερα από τα χθεσινά κέρδη, τα οποία τροφοδοτήθηκαν από την αισιοδοξία σχετικά με το εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, που είχε στόχο να επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου χάνει 5,6% στις 39.200 δολάρια την Πέμπτη, σημειώνοντας πτώση για πρώτη φορά τις τελευταίες τρεις ημέρες. Το Ether υποχωρεί 4,9%, στις 2.584,85 δολάρια. Τα περισσότερα από τα μεγάλα κρυπτονομίσματα κινούνται έστω και ελαφρώς χαμηλότερα τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το CoinGecko.

Το Bitcoin εκτινάχθηκε έως και 11% την Τετάρτη, εν μέσω αισιοδοξίας σχετικά με την πορεία της αμερικανικής ρύθμισης για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, καθώς κατέστη σαφές το πλαίσιο του εκτελεστικού διατάγματος του Μπάιντεν για τα κρυπτονομίσματα. Αυτά τα κέρδη αποδείχθηκαν προσωρινά, καθώς οι traders αξιολογούν τις ειδήσεις και το crypto διαπραγματεύεται ξανά κοντά στη μέση του εύρους όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των δύο τελευταίων μηνών.

Το κλίμα παίρνει τάση και από τις δηλώσεις της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επανέλαβε ότι το μπλοκ θα εμποδίσει τη Ρωσία να χρησιμοποιεί συναλλαγές κρυπτονομισμάτων για να αποφύγει τις οικονομικές κυρώσεις.

 Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.