Η Disney+ ετοιμάζει φθηνότερο πακέτο συνδρομής με διαφημίσεις μαθαίνοντας και από τα λάθη της Netflix

0
Google News

Η Disney+ ετοιμάζει φθηνότερο πακέτο συνδρομής με διαφημίσεις μαθαίνοντας και από τα λάθη της Netflix


Σε αντίθεση με τη Netflix η οποία έκανε λάθη που τώρα τα πληρώνει σε μεγάλο βαθμό, η Disney την χρησιμοποιεί ως παράδειγμα προς αποφυγήν στον χώρο του streaming.

Έχουν περάσει σχεδόν 30 μήνες από το ντεμπούτο της υπηρεσίας Disney+ και ήδη καταγράφει σχεδόν 130 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες χώρες με την υπηρεσία να γίνεται διαθέσιμη στην χώρα μας στις 14 Ιουνίου.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία αναγνωρίζει πως ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός και το επιχειρηματικό πλάνο για να παραμείνει κερδοφόρο δεν μπορεί να είναι στηριγμένο αποκλειστικά μόνο μέσω των συνδρομών.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η Disney επιβεβαιώνει πως αργότερα μέσα στο 2022 θα προσθέσει ένα νέο πακέτο συνδρομής που θα περιλαμβάνει διαφημίσεις και ξεκαθαρίζει πως αυτές δεν θα ξεπερνούν τα 4 λεπτά ανά ώρα προβολής περιεχομένου. Επιπλέον, δεν θα εμφανίζονται καθόλου διαφημίσεις στους λογαριασμούς παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Η εταιρεία δήλωσε στην The Wall Street Journal πως το προγραμματισμένο διάλειμμα για διαφημίσεις διάρκειας 4 λεπτών/ώρα είναι πολύ μικρότερο από αυτό των ανταγωνιστών της αυτή την στιγμή.

Αυτό το ποιο οικονομικό πακέτο συνδρομής που θα έρθει και στην Ευρώπη το 2023 κάνει την Disney να πιστεύει πως θα της δώσει 230 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το τέλος του 2024.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον οι διαφημίσεις θα έχουν παρουσία στις streaming υπηρεσίες όλο και περισσότερο.


Πηγή

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.