Η Apple επιβεβαιώνει ότι το iPad δεν θα υποστηρίζεται πλέον ως Home Hub στο iOS 16

0
Google News

Η Apple επιβεβαιώνει ότι το iPad δεν θα υποστηρίζεται πλέον ως Home Hub στο iOS 16

Το iPad δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται ως οικιακός κόμβος μετά την κυκλοφορία του iOS 16, του iPadOS 16, του macOS Ventura και του λογισμικού HomePod 16 αυτό το φθινόπωρο, επιβεβαίωσε σήμερα η Apple.

Όπως ανακαλύφθηκε στον κώδικα του iOS 16 από τον συνεργάτη του MacRumors, Steve Moser, η Apple λέει ότι το iPad δεν θα υποστηρίζεται πλέον ως οικιακός κόμβος. Αυτές οι πληροφορίες θα εμφανίζονται στην εφαρμογή Home μετά την ενημέρωση σε iOS 16.

A home hub is required to take advantage of features like receiving accessory notifications and allowing other people to control your home. You will not be able to view shared homes until those homes are also upgraded to the latest HomeKit. iPad will no longer be supported as a home hub.

Καθώς η Apple εγκαταλείπει την υποστήριξη για το iPad ως οικιακό διανομέα, οι χρήστες θα πρέπει να διαθέτουν HomePod, HomePod mini ή Apple TV για να επωφεληθούν από λειτουργίες που ενεργοποιούνται από έναν διανομέα, όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση σε αξεσουάρ με το Siri και η χρήση λειτουργιών αυτοματισμού βάσει τοποθεσίας.

Η διατύπωση στον κώδικα που βρέθηκε στη δεύτερη έκδοση beta του iOS 16 υποδηλώνει ότι η Apple καταργεί τη λειτουργία οικιακού διανομέα από το iPad. Η εταιρεία δεν έχει εξηγήσει γιατί το ‌iPad‌ δεν θα λειτουργεί πλέον ως οικιακός κόμβος, αλλά θα μπορούσε να σχετίζεται με την επερχόμενη εφαρμογή του προτύπου Matter έξυπνου σπιτιού της Apple σε πολλαπλές πλατφόρμες.


Πηγή

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.