Η απάντηση του Μπιμπίλα στον Λιάγκα: «Δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω τίποτα» (Video)

0

Google News

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και απάντησε και σε όσα είπε για τον ίδιο ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ δήλωσα ότι προχθές ήταν η τελευταία φορά που πήγα, μετά το γεγονός μιας ιδιωτικής συζήτησης που πήρε μεγάλη έκταση στα Μέσα. Μια ιδιωτική συζήτηση δεν μου αρέσει να μεταφέρεται χωρίς να το έχω πει εγώ. Άκουσα κάτι σχόλια ότι προσπαθώ να το υποβαθμίσω. Δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω τίποτα, απλά δεν αισθάνομαι άνετα σε έναν προθάλαμο δικαστηρίου να μην ξέρω ποιοι είναι πλάι μου και πού μπορώ να μιλήσω», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζοντας τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε στη συνέχεια: «Τώρα και με τις μάσκες δεν ξέρω αν είναι μια συμπαραστάτρια των καταγγελλουσών ή αν είναι ένας δημοσιογράφος. Αυτό με κάνει να μην αισθάνομαι ήρεμα και γι αυτό το λόγο δεν θα ξαναπάω και θα πάω μόνο τη μέρα που θα καταθέσω. Το πήρα απόφαση μετά από αυτό που έγινε. Όταν ένα μικρό θέμα γίνεται τεράστιο με ενοχλεί».

«Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, καλά κάνουν και κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ όμως από τη δική μου πλευρά, σεβόμενος και τη δουλειά που κάνουν οι δημοσιογράφοι,  δεν θα παρίσταμαι», είπε κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση στηρίζει την αισχροκέρδεια και φτωχοποιεί την κοινωνία – Εδώ και τώρα μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα»

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν πόλεις – Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να προωθούνται στο Κίεβο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας, λέει η αδελφή της Ρούλας (Video)

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.