Γιώργος Τράγκας: Αυτές είναι οι βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Μαρία Καρρά

0

Google News

Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα με την τελευταία του σύζυγο, Μαρία Καρρά να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, μετά την δέσμευση της περιουσίας και των τραπεζικών της λογαριασμών.

Περισσότερα αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ να φιλοξενεί τον δικηγόρο της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρο Μαντά.

«Η Μαρία Καρρά κατηγορείται για εκβίαση, απάτη, απιστία και νομιμοποιήσεις μαύρου χρήματος. Αναγράφονται έτσι χωρίς να αποδεικνύεται κάτι για όλα τα παραπάνω.

Χωρίς να εισφέρεται μία πράξη, είναι αόριστα», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά για τις κατηγορίες που της αποδίδουν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Όσο για το συνολικό ποσό της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ο Θεόδωρος Μαντάς ανέφερε: «Το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα και της συζύγου του ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Βιάζομαι να πω ότι δεν είναι μικρό το ποσό αλλά διαφέρει πάρα πολύ από τα ποσά των 100 -140 εκατομμυρίων που έχουμε όλοι ακούσει τις τελευταίες μέρες ως δήθεν περιουσία του εκλιπόντος.

tlife.gr

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.