Γιώργος Καπουτζίδης: Ήταν δύσκολη η φετινή μου παρουσία στη Eurovision (Video)

0

Google News

Για την επίδοση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, τη νίκη της Ουκρανίας και τις δυσκολίες στην παρουσίαση μίλησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Μαρία Καζάκου, μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία και τον 66ο διαγωνισμό του τραγουδιού της Eurovision.

«Η Αμάντα ήταν καταπληκτική. Εμείς είπαμε αυτό που είχαμε να πούμε το είπαμε, το κατάλαβαν και τους άρεσε. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ικανοποίηση», δήλωσε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός και τόνισε πως περίμενε να κερδίσει η Ουκρανία.

«Εγώ το περίμενα να βγει η Ουκρανία», πρόσθεσε, άποψη που συμμερίστηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Μετράει το συναίσθημα, τους βλέπεις εκεί πάνω, χτυπάει η κορούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει, είδαμε φώτο που είναι σε καταφύγιο. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε», ανέφερε ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σε ερώτηση και για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε.

«Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αν τα αναλύουμε πολύ, χάνουν την αξία τους», απάντησε.

Αναφερόμενος στη φετινή διοργάνωση, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε λόγο για ένα κοινό πολύ «ζεστό» και για φιλόξενους διοργανωτές, παρά τα τεχνικά προβλήματα.

«Ήταν ωραία διοργάνωση και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα ήταν πολύ θεαματικό. Στον τελικό ήταν πολύ ωραία τραγούδια. Είναι ένας διαγωνισμός που εξελίσσεται συνεχώς και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο», ανέφεραν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξανά, όπως και στη μετάδοση, τη Μαρία Κοζάκου για τη στήριξή της αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας του.

«Ήταν δύσκολα φέτος λόγω της υγείας μου, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα είναι πάντα εκεί για να σένα να σε κρατάει να κατέβεις τα σκαλιά, να σου φτιάχνει την τσάντα (…) Με στήριξε πολύ και την ευχαριστώ», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: «Κατάντια της κοινωνίας μας είναι κάποιοι να τραμπουκίζουν κάποιον σαν τον Θύμιο» (Video)

Εριέττα Κούρκουλου: Υπερασπίστηκε δημόσια τον Καπουτζίδη για το αντιομοφοβικό του σχόλιο (Photos)

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Μετά τo «άδειασμα» στη Χρηστίδου, βγήκε στην Ελένη Τσολάκη (Video)

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.