Γιατί οι αστυνομικοί πήραν και το καναρίνι από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι υποστηρίζει γειτόνισσα του ζευγαριού

0

Google News

Έρευνα πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων πήραν μαζί τους και το κλουβί με το καναρίνι που υπήρχε στο σπίτι.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία της ιστοσελίδας thebest.gr, άνδρας της Ασφάλειας κρατά το κλουβί στα χέρια του. Κάποιοι υπέθεσαν ότι οι αστυνομικοί πήραν το ωδικό πτηνό προκειμένου να μην πεθάνει στο άδειο σπίτι, αφού δεν υπάρχει κανείς για να το φροντίζει.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, οι αστυνομικοί το πήραν για να εξετάσουν το κλουβί για τυχόν ουσίες.

Στα αριστερά διακρίνεται το κλουβί

Σημειώνεται ότι η έρευνα των στελεχών της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου διήρκεσε 2,5 ώρες, ενώ παρούσα ήταν και η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Όταν η αδελφή άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, καταγράφηκε να παίρνει και να πετάει εκνευρισμένα κάποια από τα λουλούδια που είχαν αφήσει στην εξώπορτα του σπιτιού γείτονες, στη μνήμη των παιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 50 ηρεμιστικά χάπια

– 1 smart τηλεόραση

– συσκευές κινητών τηλεφώνων

– ένα laptop

– ένα tablet

– βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και του Πάνου Σόμπολου και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Στις ηλεκτρονικές συσκευές αναμένεται να διενεργηθεί εξονυχιστικός έλεγχος, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Τι υποστηρίζει γειτόνισσα του ζευγαριού για τους γονείς των νεκρών κοριτσιών

Η λογίστρια και γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα, Λίνα Αντωνοπούλου,μίλησε το πρωί του Σαννάτου στον Αντ1 λέγοντας πως «η γειτονιά ήξερε πράγματα και πιστεύω ότι θα αρχίσει να μιλάει σιγά – σιγά».

Όπως είπε η κ. Αντωνοπούλου, «ο Μάνος είναι πολύ ευγενικό παιδί, πολύ ήρεμο, γλυκύτατο παιδί. Η Ρούλα ήταν πάρα πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Το πρόσωπο της ερμήνευε κάτι, πως ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ήταν ο Μάνος».

«Όλοι μα όλοι στον πρώτο θάνατο, της Μαλένας, σοκαριστήκαμε. Απλά δεν υπήρχε η υποψία ότι κάτι έχει γίνει. Μετά τον θάνατο της Ίριδας, άρχισε να ακούγεται εδώ στην γειτονιά ότι κάτι γίνεται με την μάνα, αρχίσαμε να λέμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει», συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Μάλιστα, αποκάλυψε και κάτι που εφόσον ισχύει, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό, αναφέροντας πως «ακούγαμε στην γειτονιά ότι έβαζε ο ένας στον άλλον κάμερες, ότι ο ένας είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε τον άλλον, η Ρούλα τον Μάνο ή ο Μάνος την Ρούλα».

Σχετικά με την σπιτονοικοκυρά, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, αν και όπως είπε η ίδια βρίσκεται στην γειτονιά τα τελευταία 25 χρόνια, η κ. Αντωνοπούλου είπε «δεν την ξέραμε, δεν έβγαινε έξω η σπιτονοικοκυρά, δεν είχε επαφή με τον κόσμο».

Με πληροφορίες από enikos.gr, in.gr

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.