Φαντασιώνομαι άλλους άντρες και γυναίκες όταν κάνω έρωτα με τον φίλο μου

0

Μου αρέσει να βλέπω πορνό – ο φίλος μου, το ξέρει. Αυνανίζομαι – ο φίλος μου, το ξέρει. Φαντασιώνομαι άλλους άντρες (και γυναίκες) όταν είμαστε μαζί στο κρεβάτι και κάνουμε «αγάπες». Αυτό ΔΕΝ το ξέρει.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη στη σχέση μου οπότε δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί φαντασιώνομαι άλλους ανθρώπους. Θέλω να πω, δεν είναι ότι έχω κάποιο απωθημένο με πρώην. Τις περισσότερες φορές είναι κάποιος διάσημος ή ηθοποιός από τα πορνό που βλέπω. Ούτε φωνάζω το όνομα άλλου όταν τελειώνω. Έτσι και αλλιώς, δε θα μ’ άκουγες ποτέ να ουρλιάζω στην κορύφωση «Ω ναι, Μήτσο, εκεί, ναι ναι ναι!»

Ξέρω ότι, αν ο φίλος μου το μάθαινε, θα στεναχωριόταν πολύ. Ακόμα και αν έχουμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον να λέμε τα πάντα και να είμαστε ανοιχτοί σε αυτά που θέλει να πει ο άλλος, αυτή τη μικρή πληροφορία, προτιμώ να την κρατήσω για τον εαυτό μου.

Αναρωτιέμαι εάν ο φίλος μου, φαντασιώνεται και εκείνος κάποια άλλη όταν το κάνουμε. Αν το κάνει, θα με πλήγωνε πάρα πολύ. Το ξέρω είναι υποκριτικό αυτό που λέω, αλλά είναι η αλήθεια.

Google News

Η αγάπη είναι περίπλοκη από μόνη της. Αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι πρέπει να είναι και το σεξ. Από τη στιγμή που δεν πραγματοποιούμε τις φαντασιώσεις μας με άλλα άτομα, πιστεύω πως είναι απόλυτα ασφαλές να έχεις κάποιον στο κεφάλι σου, παρά στο κρεβάτι σου. Αν σε βοηθάει να ξεδίνεις, γιατί όχι;

Κάποια πράγματα μπορείς να τα συζητήσεις με το σύντροφό σου, ενώ κάποια άλλα, καλό θα ήταν να τα καταχωνιάσεις στο πιο σκοτεινό σημείο του μυαλού σου. Και αυτό, σίγουρα, είναι ένα από αυτά τα πράγματα που πρέπει να καταχωνιάσεις. Εξάλλου η άγνοια σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ευτυχία.

Μαρίζα

Θέλεις να μοιραστείς ανώνυμα, τη δική σου καυτή ιστορία ή… «αμαρτία;»
Τη περιμένουμε στο [email protected] και δεν θα το πούμε σε κανέναν.
Σςςς….

The post Φαντασιώνομαι άλλους άντρες και γυναίκες όταν κάνω έρωτα με τον φίλο μου appeared first on Singlewoman.gr.

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.