Επίθεση Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Στο ράδιο με κράζεις και μπροστά μου το βουλώνεις» (vid)

0

Google News

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μάσησε τα λόγια του και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά δημοσιογράφου ο οποίος χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα όταν καλείται να μιλήσει γι’ αυτόν στο ραδιόφωνο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Ζοσέ Μουρίνιο μας έχει συνηθίσει στο να εκφράζει αυτά που θέλει με τον δικό του τρόπο, τραβώντας έτσι τα βλέμματα πάνω του.

Αυτή την φορά το έκανε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εν όψει της αναμέτρησης της Ρόμας με την Σαμπντόρια(03/04,19.00). Πιο συγκεκριμένα όταν δημοσιογράφος ρώτησε για την  ψυχολογική κατάσταση του Νικολό Τζανιόλομετά από τον αποκλεισμό του από το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την Λάτσιο, ήταν η στιγμή που ο Πορτογάλος έριξε τα βέλη του…

«Το ήξερα! Ήξερα πως η δεύτερη ερώτηση που θα γινόταν θα ήταν για τον Τζανιόλο. Το είχα γράψει εδώ, κοιτάξτε!», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο, για να σηκώσει στη συνέχεια ένα φύλλο χαρτί που κρατούσε και να το δείξει στο δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση.

«Αφού σας άκουσα στο ραδιόφωνο χθες, περίμενα μια πολύ πιο επιθετική ερώτηση, πολύ πιο επικριτική και πιο σκληρή. Δεν περίμενα μια τόσο εύκολη ερώτηση. Το συμπέρασμα είναι ότι στο ραδιόφωνο είσαι πολύ επιθετικός και βίαιος και μετά έρχεσαι μπροστά μου και το βουλώνεις», είπε έξαλλος ο «Special One» στον δημοσιογράφο.

Δείτε το ξέσπασμα του Μουρίνιο στο 3:30: Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.