Επίσκεψη του πρέσβη της Νορβηγίας σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

0

Google News

Θέματα οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας, κυρίως σε τομείς που ενδιαφέρουν άμεσα τη Νορβηγία, συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση του πρέσβη της Νορβηγίας στην Αθήνα Frode Overland Andersen με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τους αντιπεριφερειάρχες Ροδόπης και Έβρου, Νίκο Τσαλικίδη και Δημήτρη Πέτροβιτς αντίστοιχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το γραφείο ενημέρωσης του περιφερειάρχη, η ατζέντα του Νορβηγού πρέσβη, που επισκέφθηκε σήμερα την Κομοτηνή, περιλαμβάνει θέματα που άπτονται της τεχνολογίας, της καινοτομίας, της πράσινης ανάπτυξης αλλά και της ανάπτυξης βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τη θάλασσα και τη ναυτιλία καθώς και η δυνατότητα συνεργασίας με επιχειρήσεις της Περιφέρειας που δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους τομείς. Επίσης συζητήθηκαν θέματα τουρισμού, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο πρέσβης της Νορβηγίας για τις προοπτικές του λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται πως ο Νορβηγός αξιωματούχος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά τη συνάντηση με τον κ. Μέτιο, κάνει λόγο για μία σημαντική Περιφέρεια με σπουδαία οικονομική προοπτική, θα συναντηθεί αύριο με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕΠηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.