ΕΟΚ: «Ο Καλάθης θέλει να είναι ξανά μέλος της Εθνικής»

0

Google News

Η ΕΟΚ επιβεβαίωσε την επιθυμία του Νικ Καλάθη να είναι ξανά μέλος της προσπάθειας της Εθνικής μας ομάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Την επιθυμία του Νικ Καλάθη να είναι παρών σε μια ακόμη προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ επιβεβαίωσε και η ΕΟΚ με ενημέρωση της.

Ο 33χρονος γκαρντ της Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Νίκο Ζήση με την ευκαιρία της παρουσίας των «μπλαουγκράνα» στην Αθήνα λόγω της αναμέτρησης τους με τον Ολυμπιακό και δήλωσε διαθέσιμος.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Τον Νικ Καλάθη επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η Μπαρτσελόνα στην Αθήνα με την αφορμή του αγώνα της με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και ο GM της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

Ηταν μία ακόμα δια ζώσης επαφή με διεθνή παίκτη που αγωνίζεται εκτός Ελλάδας, για να συζητηθεί από κοντά το πλάνο που υπάρχει για την Εθνική ομάδα, οι σκέψεις και οι στόχοι, εν όψει των πολλών υποχρεώσεων που υπάρχουν τους προσεχείς μήνες.

Ο Καλάθης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σχεδιασμό που υπάρχει και την επιθυμία του να είναι μέλος της προσπάθειας για μία ακόμα φορά, όπως κάνει αδιάκοπα πλέον της μίας δεκαετίας».Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.