Ελένη Τσολάκη: Απαντά στον Γρηγόρη Γκουντάρα που είπε ότι ήταν η χειρότερη…

0

Google News

Στον πρώην συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα αναφέρηκε η Ελένη Τσολάκη μέσω συνέντευξής της.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία που είχε κάποτε μαζί του στην εκπομπή “Τι λέει;” και απάντησε στα σχόλια του δημοσιογράφου, ο οποίος είχε εκφράσει δημόσια πως ήταν η χειρότερη συνεργασία που είχε στα 28 χρόνια της καριέρας του.

Διαβάστε Επίσης

Ελένη Τσολάκη: Απαντά στον Γρηγόρη Γκουντάρα που είπε ότι ήταν η χειρότερη συνεργασία της ζωής του [βίντεο]

“Δεν έχω σχολιάσει ποτέ τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν το έχω κάνει. Δύο από τους βασικότερους είναι ότι αφενός δεν μου αρέσει αυτός ο δημόσιος διάλογος και η δημόσια συζήτηση. Δηλαδή με ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί, έχω περάσει πέντε στιγμές, έχουμε μοιραστεί πέντε πράγματα και έχουμε κάτσει σε ένα τραπέζι, εκτιμώ αυτή τη διαπροσωπική σχέση που μπορεί να ξεκινήσαμε να χτίσουμε να μην κατέληξε όπως ιδανικά θα θέλαμε αλλά εκτιμώ εκείνες τις στιγμές. Δεν θα μου άρεσε ποτέ να βγω και να πω. Κι αν έχεις δει, δεν το έχω κάνει ποτέ για κανέναν. Προφανώς και εγώ έχω περάσει άσχημα και δύσκολα”, είπε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή ”After Dark”.

Διαβάστε Επίσης

Ελένη Τσολάκη: Απαντά στον Γρηγόρη Γκουντάρα που είπε ότι ήταν η χειρότερη συνεργασία της ζωής του [βίντεο] - εικόνα 2

Στη συνέχεια σημείωσε: “Κρατάω στο μυαλό μου μόνο τα θετικά και αν με κάποιον άνθρωπο δεν ταιριάζω, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ. Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο και να μου απαντούσε μετά εκείνος. Δεν βρίσκω τον λόγο“.

”Δεν είχαμε μιλήσει για χρόνια”

“Δεν υπάρχει χειρότερη συνεργασία. Μπορώ να σου πω συνεργασία που δεν ταίριαξα πολύ, συνεργασία που δεν πήγε όπως την περίμενα, συνεργασία που οι προσδοκίες μου ήταν μεγαλύτερες από αυτές που επαληθεύτηκαν. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά αυτά τα χειρότερη, καλύτερη και αυτές τις μεγάλες κουβέντες δεν θα τις πάρεις από μένα. Η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος της εκπομπής δεν είχαμε μιλήσει για χρόνια. Μου έστειλε ένα μήνυμα τα Χριστούγεννα που ήμουν στο νοσοκομείο”, κατέληξε η ίδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.