Εκτός από το Hogwarts Legacy οι Harry Potter fans περιμένουν και αυτό το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Εκτός από το Hogwarts Legacy οι Harry Potter fans περιμένουν και αυτό το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Google News

Μπορεί οι fans του Harry Potter να περιμένουν με ανυπομονησία το Hogwars Legacy, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι το μόνο παιχνίδι του franchise που θα πρέπει να περιμένετε. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Warner Bros. Games έδωσε το “OK” στις Netease και Portkey Games, έτσι ώστε να φέρουν ένα νέο Harry Potter τίτλο.

Ο λόγος γίνεται για το  Harry Potter: Magic Awakened, το οποίο κυκλοφορεί στην Ασία εδώ και αρκετό καιρό και πλέον η ομάδα ανάπτυξης έχει καλά νέα γι’ αυτούς που θέλουν να παίξουν τον τίτλο σε Ευρώπη και Αμερική. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε πως ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε PC και mobile συσκευές, παγκοσμίως, μέσα στο 2022 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ολοκαίνουργιο trailer.

Tο Harry Potter: Magic Awakened, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι καρτών που έχει πολλά RPG και MMO στοιχεία. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε, περισσότερες από 70 κάρτες και να συμμετάσχετε σε PVP αγώνες, καθώς και PVE challenges. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά τη μάχη του Voldemort που έλαβε χώρα στο Hogwarts και θα δείτε ένα σωρό από νέους μάγους.

Αν είστε Android χρήστες μπορείτε να κάνετε pre-register το παιχνίδι πατώντας εδώ, ενώ για iPhone και iPad θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή.

Το Harry Potter: Magic Awakened αναμένεται να κυκλοφορήσει σε mobile συσκευές και στο PC μέσα στο 2022!

Πηγή unboxholics.com

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.