Έκθεση ζωγραφικής στον Μαραθώνα για νέους με αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες

0

Google News


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Απριλίου 2022, 14:26

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Marathon Art Festival διοργανώνει την 2η πρωτότυπη έκθεση Ζωγραφικής στον Δήμο Μαραθώνα, τη MarathonArt Gallery.

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται:

«Θέλοντας να προωθήσουμε την Εικαστική Τέχνη στον δήμο μας, συνεχίζουμε τη διοργάνωση της Έκθεσης Ζωγραφικής στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Έργα καλλιτεχνών του Μαραθώνα και της Αττικής γενικότερα θα τοποθετηθούν στις βιτρίνες των καταστημάτων της Νέας Μάκρης, τα οποία θα έχουν και ένα νέο χαρακτήρα μιας gallery.

Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν από το Σάββατο 05 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Το πρόγραμμα της έκθεσης έχει ως εξής:

  • 05-31 Μαρτίου: Ελεύθερο θέμα.
  • 02-29 Απριλίου: Έκθεση από άτομα με δυσκολίες
  • 02– 31 Μαΐου:  Άνοιξη.
  • 04-30 Ιουνίου: Θάλασσα.

Από τις 02 έως τις 29 Απριλίου εκθέτουν έργα, άτομα με δυσκολίες. Ο Σύλλογος Marathon Art Festival σε συνεργασία με την Ιωάννα Βορτανίτη και το καλλιτεχνικό εργαστήρι με το γενικό τίτλο “η αγάπη όλα τα ενώνει” που απευθύνεται σε νέους με αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες, οργανώνει ομάδες με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση και ένταξη μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η υποστήριξη σας είναι πολύ σημαντική για την προώθηση της τέχνης των ατόμων με αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες, έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία και να υποστήριξη την προσπάθειά τους».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Απριλίου 2022, 14:26

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.