Εκπληξη από τα έσοδα τριμήνου του ανταλλακτηρίου Coinbase

0

Google News

Τα αποτελέσματα τριμήνου της Coinbase, του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου στις ΗΠΑ που από τον Απρίλη του περασμένου έτους άρχισε να διαπραγματεύεται στον Nasdaq (σύμβολο: COIN), ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών. Συγκεκριμένα τα έσοδα από τις συναλλαγές σχεδόν διπλασιάστηκαν σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, φτάνοντας τα 2,276 δισεκατομμύρια δολάρια, παρά την πτώση της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Επίσης αυξήθηκαν οι ενεργοί χρήστες (MTU) κατά το ίδιο διάστημα. Από τα 7,4 εκατομμύρια έφτασαν τα 11,4 εκατομμύρια.

Τα έσοδα από τις συναλλαγές για το 2021 ήταν 6,837 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία αντιπροσωπεύουν πάνω από το 90% της δραστηριότητας. Λιγότερο από το 10% των συνολικών εσόδων έχει προέλθει από άλλες πηγές, όπως ο δανεισμός και το staking.

Όσον αφορά τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον, από ό,τι δήλωσαν οι υπεύθυνοι, σχεδιάζει «επιθετικές» επενδύσεις για το 2022, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι είναι προετοιμασμένοι για τυχόν δυσάρεστες συνθήκες στην αγορά.

Επεσήμαναν την ανάπτυξη των Web3.0, NFTs και DeFi ως πηγών μελλοντικής ανάπτυξης και ότι σχεδιάζουν να προσλάβουν 6.000 νέους υπαλλήλους, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική υποστήριξη των πελατών.Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.