Δημήτρης Μποτζιολής: “Η πραγματικότητα πίσω από τη «δολοφονία χαρακτήρα» που επιχειρεί για ακόμη μια φορά η Διοίκηση Μάρκου”

0

Google News

Μετά την πρόταση που έχει γίνει από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού οργανισμού σε μέλος τότε της ΑΝΑΣΣΑ (χωρίς φυσικά να ενημερωθεί η αρχηγός της παράταξής μας) και διαδίδοντας ψέματα όπως αποδεικνύεται ότι η διοίκηση του αθλητικού οργανισμού έχει κοινό όραμα και αντίληψη και ότι αδιαφορεί πλήρως για το παραταξιακό στρατόπεδο από το οποίο προέρχεται ο καθένας -λόγια του τότε προέδρου του αθλητικού οργανισμού σε επίσημη ανακοίνωση του- στο νέο Δ.Σ του οργανισμού καταθέσαμε πρόταση να αναλάβω ως έφορος τις εγκαταστάσεις του αθλητικού οργανισμού πού υπάρχουν στην Αρτέμιδα.

Αμέσως ο πρόεδρος και μέλη του Δ. Σ τους οποίους έχει τοποθετήσει ο δήμαρχος (αφού ήταν όλοι τους υποψήφιοι σύμβουλοι του στις τελευταίες εκλογές) εναντιώθηκαν στην πρότασή μας λέγοντας ότι δεν ανήκω στην παράταξη τους άρα δεν μπορούμε να συνεργαστούμε, ότι έχουν άλλη φιλοσοφία και ότι αυτοί θα κριθούν στο τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Με λίγα λόγια πήγαν περίπατο οι κοινές αντιλήψεις, το κοινό όραμα, και η δήθεν υπερκομματική αντίληψη.

Απέδειξαν δε ότι η προηγούμενη πρόταση που είχε γίνει κάτω από το τραπέζι ήταν ένα…bonus μεταγραφής.

Εγώ και ο κ. Αργυρός ως μέλη της ΑΝΑΣΣΑ έχουμε μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να προσφέρουμε επειδή πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.

Δυστυχώς ο πρόεδρος του έδειξε παρά το νεαρό της ηλικίας του να έχει παλαιοκομματικά στεγανά ελπίζω και εύχομαι να γίνει πιο ανοιχτόμυαλος καθώς έτσι θα βοηθήσει να υπάρξει μία καλή συνεργασία προς όφελος του αθλητισμού.

Όπως θα ήθελα να αναφερθώ και σε ακόμη ένα ζήτημα που έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα και στο οποίο έχει εμπλακεί το όνομα μου.

Μετά την ανακοίνωση του κυρίου Αρμύρου από τον κύριο Μάρκου για την θέση του πολιτιστικού οργανισμού και αφού ενημερώθηκε ο κύριος Αρμύρος , καθώς δεν ήταν παρών στο Δ.Σ επικοινώνησε μαζί μας και ανέφερε ότι δεν προτίθεται να αποδεχτεί τη θέση που του προτάθηκε.
Λόγω της απουσίας της αρχηγού της παράταξης κυρίας Ραφτοπούλου, ανέλαβε να ενημερώσω -εκ μέρους της παράταξης- τον πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την μη αποδοχή της πρότασης από τον κύριο Αρμύρο.

Όσα έχουν γραφτεί μετά είναι όλα ψέματα και μόνο σκοπό έχουν την παραπληροφόρηση. Ο κ Αρμύρος την μόνη επίσημη δήλωση που έχει κάνει είναι αυτή που έχει ανέβει στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο. Όλες οι άλλες οι δήθεν δηλώσεις έχουν γραφτεί από καλοθελητές που είναι φίλα προσκείμενοι στην παράταξη του κ. Δημάρχου.

Όμως τι κρύβεται πίσω από όλα αυτήν την προσπάθεια «δολοφονίας χαρακτήρα» ανθρώπων;
Δυστυχώς μετά από 8 χρόνια το μόνο που έχει καταφέρει η διοίκηση του κυρίου Μάρκου είναι ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ.

Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να μοιράζει υποσχέσεις, να προσπαθεί να σπιλώσει προσωπικότητες, να προσπαθεί να σπείρει το διχασμό.

Στα σοβαρά θέματα που αφορούν τα σχολεία,τις πράξεις εφαρμογής,την καθημερινότητα των πολιτών, ο βαθμός παραμένει σταθερά κάτω από τη βάση.

Είναι η διοίκηση που έχει σπαταλήσει σε απευθείας αναθέσεις χιλιάδες ευρώ από το δημοτικό ταμείο, δηλ. από χρήματα των πολιτών.

Γιατί όμως η ΑΝΑΣΣΑ αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή να αναλάβει τα ηνία και να βγάλει το Δήμο μας από τέλμα της απραξίας;

Από την πρώτη συνάντηση που είχα με την κυρία Ραφτοπούλου κατάλαβα ότι πρόκειται για μία γυναίκα, έναν άνθρωπο πού κύριο μέλημά της είναι να δει την Αρτέμιδα και τα Σπάτα να ομορφαίνουν, να εκσυγχρονίζονται και να γίνονται πόλεις πρότυπο για τους πολίτες.
Διαθέτει την εσωτερική δύναμη που εκφράζεται και εξωτερικά, η οποία σε συνδυασμό με το πείσμα και τη θέληση μπορούν να εμπνεύσουν το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό που έχει συστρατευτεί στον αγώνα μας, και να οδηγήσουν τον Δήμο μας πολύ μπροστά.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν έχει στεγανά, έχει ανοιχτό μυαλό σε οποιαδήποτε πρόταση αφορά τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Ναι, ακόμα και αύριο να είχαμε εκλογές είμαστε έτοιμοι ως ΑΝΑΣΣΑ να αρχίσουμε δουλειά με ιδέες και προτάσεις για ένα πολύ καλύτερο αύριο και για τις δύο πόλεις.

Έχουμε τα στελέχη, έχουμε τις ιδέες, έχουμε τη διάθεση τον δυναμισμό και την εντιμότητα που λείπουν από τη Διοίκηση Μάρκου.

Μπορούμε να προσφέρουμε στους πολίτες αυτό που πραγματικά τους αξίζει και αξίζει σε όλους μας.

Πρόοδο και διαρκή ευημερία.

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.