Δίκη Λιγνάδη: Κατέθεσε ο 24χρονος καταγγέλλων για βιασμό – «Το είπα για να αποδοθεί δικαιοσύνη»

0

Google News

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίστηκε την Παρασκευή 1 Απριλίου η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατάθεση του 24χρονου καταγγέλλοντα που κατηγορεί τον σκηνοθέτη και ηθοποιό για βιασμό.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε το 2015, όταν πήγαν για λίγες μέρες στην Επίδαυρο.

Ανέφερε ότι είχαν σχέση και όταν ολοκλήρωσαν την πράξη ο καταγγέλλων κατέθεσε πως έγινε με τέτοιο τρόπο που τού θύμισε την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα 5 του χρόνια.

«Το είπα για να αποδοθεί δικαιοσύνη» , σημείωσε ο 24χρονος.

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Στο μεταξύ, με κλειστές τις πόρτες συνεχίστηκε η κατάθεση της πρώτης από τις τρεις ηθοποιούς που καταγγέλλουν για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας τον συνάδελφο τους, Πέτρο Φιλιππίδη.

Η συνήγορός του, Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το εάν τα φερόμενα ως θύματα έπεσαν σε αντιφάσεις.

«Το αν υπάρχουν θύμα ή θύματα θα το πει το δικαστήριο με την απόφασή του. Η καταγγέλλουσα συνέχισε την κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών. Ερωτήθηκε από τους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, και στις 14 Απριλίου θα ερωτηθεί και από έμενα.

Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να είναι δημόσια η συνεδρίαση και να παρακολουθήσετε όλοι εσείς και ο κόσμος τί θα πει η μηνύτρια. Είναι πράγματα τα οποία δημιούργησαν, θα το πω πολύ κομψά. Με τις διηγήσεις και τις αναφορές τους, πέφτουν σε αντιφάσεις», δήλωσε η κ. Πακιρτζίδου.Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.