Δίκη Φιλιππίδη: «Παίρνει φαρμακευτική αγωγή, έχει προβλήματα υγείας», λέει η συνήγορος υπεράσπισης (Video)

0

Google News

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή όπως τόνισε η συνήγορος υπεράσπισης Κική Πακιρτζίδου, που μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Το αν υπάρχουν θύμα ή θύματα θα το πει το δικαστήριο με την απόφασή του. Η καταγγέλλουσα λοιπόν του κυρίου Φιλιππίδη για βιασμό συνέχισε την κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών. Ερωτήθηκε από τους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, από τον κύριο Δημητρακόπουλο, και συνεχίζει την κατάθεσή της στις 14 του μηνός όπου θα ερωτηθεί και από έμενα.


Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να είναι οι πόρτες ανοιχτές δηλαδή, να είναι δημόσια η συνεδρίαση και να παρακολουθήσει ο κόσμος κι εσείς οι δημοσιογράφοι το τι έχει να πει η συγκεκριμένη μηνύτρια – καταγγέλλουσα», είπε αρχικά η δικηγόρος.

Για να καταλήξει στη συνέχεια αναφορικά με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, έχει προβλήματα υγείας, αλλά το κρίσιμο είναι να είναι παρών στο δικαστήριο και με τη βοήθεια των γιατρών θα συνεχίσει να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση στηρίζει την αισχροκέρδεια και φτωχοποιεί την κοινωνία – Εδώ και τώρα μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα»

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν πόλεις – Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να προωθούνται στο Κίεβο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας, λέει η αδελφή της Ρούλας (Video)

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.