Διαρροή αποκαλύπτει εικόνες ενός από τα παιχνίδια που αναπτύσσονται

0

silent hill

Google News

Το Silent Hill αποτέλεσε αντικείμενο μιας διαρροής που αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες ενός από τα παιχνίδια της σειράς που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Ναι, επειδή προφανώς αρκετοί τίτλοι σε ανάπτυξη, όπως φημολογούνταν πριν από λίγο καιρό.

Τα screenshots δημοσιεύτηκαν από τον DuskGolem, ο οποίος είχε προβλέψει σωστά την ανακοίνωση του Resident Evil Village, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο είναι από ένα παλιό build, που χρονολογείται από το 2020, οπότε το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται διαφορετικό αυτή τη στιγμή.

Δήλωσε ότι τα υλικά και οι πληροφορίες προέρχονται από μια σχετικά νέα πηγή, αλλά ξεκαθάρισε επίσης ότι έχει πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η είδηση αυτή είναι αληθινή και επομένως θα πρέπει να θεωρείται αξιόπιστη.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, ωστόσο, είναι ελάχιστες προς το παρόν: ο DuskGolem ανέφερε τα ονόματα Anita και Maya και μίλησε επίσης για “μηνύματα SMS”, αλλά δεν πρόσθεσε περαιτέρω πληροφορίες στη διαρροή. Ίσως μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Ο λογαριασμός του DuskGolem στο Twitter μπλοκαρίστηκε για παραβίαση του DMCA, του αμερικανικού νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων, λίγο μετά τη δημοσίευση των στιγμιότυπων οθόνης. Αυτό επιβεβαιώνει τη διαρροή, εν αναμονή περαιτέρω εξελίξεων.

Όπως γνωρίζουμε, η Konami ανανέωσε το εμπορικό σήμα του Silent Hill τον Μάρτιο και σε αυτό το σημείο είναι πιθανό η αποκάλυψη να γίνει αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή technoid.gr

Πηγή TechWar.GR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.