Δάκης: Συντετριμμένοι οι καλλιτέχνες τον αποχαιρετούν – «Η σκηνή και το χειροκρότημα ήταν η ζωή του»

0

Google News

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον θάνατο του Δάκη.

Ο τραγουδιστής, που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο για αρκετά χρόνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, αφήνοντας πίσω του σπουδαίο μουσικό έργο.

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του μίλησαν στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους για την απώλειά του.

Όπως είπε ο Αργύρης  Παπαργυρόπουλος, «ο Δάκης ήταν ένα παιδί που δεν μεγάλωσε ποτέ».

Παράλληλα, σημείωσε πως ο τραγουδιστής ήταν ξάδερφος του Ντέμη Ρούσσου και ήταν ένας ιδιαίτερα μορφωμένος άνθρωπος, καθώς μίλαγε 5-6 γλώσσες.

Επίσης, αναφέρθηκε στην αισιοδοξία που επεδείκνυε για τη ζωή ο Δάκης, ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Ο  Τόνι Σφήνος στη δικιά του τοποθέτηση, μίλησε για την πρώτη μέρα γνωριμίας τους, επισημαίνοντας την ευγένεια ψυχής του και όπως είπε «η σκηνή και το χειροκρότημα ήταν η ζωή του».

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τον Τόνι Σφήνο να τον γνωρίσει πρώτα προσωπικά και ύστερα να συνεργαστούν.

Η Πωλίνα ήταν ράκος και ξέσπασε σε κλάματα για τον αγαπημένο της φίλο.

«Ήμουν προετοιμασμένη. Διάβασα την ανάρτηση της Λουκίλας Καρρέρ το πρωί. Όπως καταλαβαίνεις δεν παλεύεται καθόλου. Δεν έχω λόγια, δε μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου. Είχα ένα χρόνο να τον δω. Από πέρσι τον Απρίλιο είχα να τον δω. Ήταν κλεισμένος μέσα στο σπίτι. Ήταν ένας ήρωας που για πολύ καιρό με αισιοδοξία και ευγένεια μας έδινε κουράγιο σε όλα τα θέματα και ξέραμε πως είχε μεγάλη ταλαιπωρία. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως ξεκουράστηκε», δήλωσε.

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε σε χρόνο ενεστώτα και τον χαρακτήρισε «μεγάλο καλλιτέχνη».

«Λέω “είναι” γιατί ένας καλλιτέχνης υπάρχει πάντα», υπογράμμισε.

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.