Χώρισε το γαμπρό μια μέρα μετά το γάμο γιατί της έριξε τούρτα στο πρόσωπο

0

Για τους περισσότερους ανθρώπους η έναρξη ενός γάμου σε γερές βάσεις είναι ένας απλός, αλλά σημαντικός στόχος. Τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν στην πορεία αλλά αν και οι δύο είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και ερωτευμένοι όταν χτυπούν οι γαμήλιες καμπάνες αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι όλα θα πάνε καλά.

Για μία νύφη τα πράγματα ξεκίνησαν στραβά από την αρχή όπως ανέφερε στη στήλη «Dear Prudence» ζητώντας τη συμβουλή της αφού μία μέρα μετά το γάμο της θέλει διαζύγιο και η συγγραφέας της ομώνυμης στήλης τη συμβουλεύει να το κάνει.

«Παντρεύτηκα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τέλος του Γενάρη θέλω να έχω ξεμπερδέψει με αυτό το γάμο» γράφει η μετανιωμένη νύφη. «Προφανώς και δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω αλλά…

Ποτέ δεν ήμουν φαν του γάμου, δεν ήμουν όμως και πολέμια, έτσι όταν ο σύντροφός μου, μου έκανε πρόταση γάμου το 2020 δέχτηκα να το προχωρήσουμε. Κάναμε μαζί τις ετοιμασίες και όλα πήγαν καλά αλλά σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να συμβιβαστώ με κάτι που ήθελε πολύ να κάνει… Αυτό δηλαδή που κάνουμε σε όλους τους γάμους εδώ, που ρίχνουμε τούρτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου στη γαμήλια δεξίωση».

Η νύφη ήταν σαφής και είχε μάλιστα προειδοποιήσει το γαμπρό ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί κάτι τέτοιο. «Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος που με ξέρει καλά δεν θα το έκανε, αντίθετα εκείνος με άρπαξε από τα μαλλιά και μου έχωσε το κεφάλι μέσα στην τούρτα. Το είχε σχεδιάσει εξαρχής. Η τούρτα καταστράφηκε ολοσχερώς αλλά είχε προνοήσει και είχε πάρει για όλους τους καλεσμένους ατομικά cupcakes».

Google News

Εκτός του ότι ο γαμπρός αγνόησε την ξεκάθαρα διατυπωμένη επιθυμία της αγνόησε και τη μακροχρόνια κλειστοφοβία της, η οποία ξεκίνησε μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε, καθώς της κρατούσε για αρκετή ώρα το κεφάλι μέσα στην τούρτα. Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω συμβάντων την έκανε να μαζέψει τα πράγματά της την επόμενη κιόλας μέρα και τώρα θέλει διαζύγιο με τους πάντες να αντιδρούν και να της λένε ότι είναι υπερβολική

Η γνωστή Prudence της σελίδας Slate, Jenee Desmond-Harris συμβούλευσε την απογοητευμένη νύφη να ακολουθήσει το ένστικτό της ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει το γάμο της αμέσως μετά την έναρξή του.

«Δεν σεβάστηκε ούτε εσένα ούτε τις επιθυμίες σου για να μη μιλήσω για την «επίθεσή» του τη στιγμή που τον είχες προειδοποιήσει αλλά ακόμα κι αν αγνοούσαμε τα παραπάνω το γεγονός ότι δεν σου άρεσε αυτό που έκανε και του το είχες πει εξαρχής είναι αρκετό. Απ’ όλους εκείνους που αντιδρούν και σε λένε υπερβολική κάνε μία λίστα γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν εκτιμούν την ευτυχία σου και προχωρά το διαζύγιο».

Πηγή: god.dailydot.com

The post Χώρισε το γαμπρό μια μέρα μετά το γάμο γιατί της έριξε τούρτα στο πρόσωπο appeared first on Singlewoman.gr.

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.