Ακρίβεια: Η κομπίνα με την νοθεία βενζίνης με νέφτι και νερό (Video)

0

Google News

Με τηλεοπτικές δηλώσεις του, μηχανολόγος αποκαλύπτει πως με την ακρίβεια να σαρώνει, κάποιοι νοθεύουν τα καύσιμα και πωλούν βενζίνη με νέφτι ή με νερό προκειμένου ώστε στη συνέχεια να πωλούν σε χαμηλότερη τιμή.

«Είναι ένα διάλυμα βενζίνης με διαλύτη χρωμάτων, το γνωστό νέφτι» είπε στον ΣΚΑΪ ο μηχανολόγος – μηχανικός Γιώργος Καραμέρης, δείχνοντας ένα από τα δύο μπουκάλια με τη νοθευμένη βενζίνη που εντόπισε σε ρεζερβουάρ αυτοκινήτων τις προηγούμενες ημέρες. Το δεύτερο μπουκάλι, έχει μέσα νερό με κάποιου είδους διαλύτη. Εξηγεί ότι υγρά μέσα στα δύο μπουκάλια έχουν διαχωριστεί, λόγω του διαφορετικού βάρους τους.

«Δεν είναι δυνατόν να πουλάνε κάτω του κόστους. Είναι αδύνατον!», δηλώνει οδηγός στον ΣΚΑΪ. «Το φοβόμαστε αλλά εμπιστευόμαστε χρόνια αυτό το πρατήριο και δεν έχουμε παρατηρήσει κάτι επιλήψιμο», «Πηγαίνω σε αυτόν που εμπιστεύομαι!», αναφέρει άλλος οδηγός. Τα περιστατικά νοθείας ωστόσο, αυξάνονται και οι Αρχές έχουν αυστηροποιήσει τους ελέγχους, αλλά δεν έχουν καταφέρει να βάλουν λουκέτο σε όλους τους επιτήδειους.

Σύμφωνα με την πρόεδρο πρατηριούχων Αττικής Μαρία Ζάγκα, πέρσι έγιναν 11 καταγγελίες στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για λαθρεμπόριο καυσίμων και 5 για νοθεία καυσίμων. «Το να πιάσετε κάποιον που νοθεύει ή έχει ”πειραγμένες” αντλίες υπάρχει δόλος. Είναι ξεκάθαρο. Να του βάλετε το μεγαλύτερο πρόστιμο δεν τους ενδιαφέρει γιατί βγάζουν τεράστια ποσά», τονίζει η κυρία Ζάγκα και ζητεί σε τέτοιες περιπτώσεις να μπαίνει λουκέτο στα πρατήρια.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Μια σύλληψη για τον άγριο ξυλοδαρμό σε βενζινάδικο –  Σε σοκ ο υπάλληλος του πρατηρίου

Θεσσαλονίκη: 4 συλλήψεις και 29 προσαγωγές μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο ΑΠΘ

Παραλίγο τραγωδία στη Χαλκίδα: 5χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά (Video)

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.