Ο Tipster λέει ότι το Galaxy S23 FE θα φτάσει τον επόμενο μήνα λόγω των αδύναμων πωλήσεων του Galaxy S23

0 22


Ο Tipster λέει ότι το Galaxy S23 FE θα φτάσει τον επόμενο μήνα λόγω των αδύναμων πωλήσεων του Galaxy S23
Ο tipster του Twitter, Revegnus, λέει ότι οι πωλήσεις της σειράς Galaxy S23 μειώθηκαν απότομα τον Μάιο. Για να δώσει μια ευκαιρία στη γραμμή, ο Revegnus λέει ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S23 FE πριν παρουσιάσει και κυκλοφορήσει τα νέα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Η Samsung αναμένεται να αναφέρει πωλήσεις για το δεύτερο τρίμηνο της σειράς ναυαρχίδων Galaxy S23 που είναι 20% χαμηλότερες από τις πωλήσεις που δημιουργήθηκαν από τη σειρά Galaxy S22 κατά το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Η μείωση προέρχεται από τη μείωση της γενικής καταναλωτικής ζήτησης.
Με τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 να αναμένεται να παρουσιαστούν τον Ιούλιο και να κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο, το Galaxy S23 Fan Edition θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Η συσκευή αναμένεται τώρα να τροφοδοτείται από ένα Exynos 2200 SoC με αισθητήρα εικόνας 50MP που υποστηρίζει την πίσω κύρια κάμερα. Το ακουστικό θα μπορούσε να εξοπλιστεί με 6GB ή 8GB μνήμης RAM σε συνδυασμό με 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Μια μπαταρία 4500 mAh θα κρατήσει τα φώτα αναμμένα.
Προηγούμενες φήμες ζητούσαν να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S23 FE μετά τα νέα πτυσσόμενα του Sammy, αλλά αν ο Revegnus έχει δίκιο, η Samsung υπολογίζει στο Galaxy S23 FE για να ξεκινήσει την πλήρη σειρά Galaxy S23. Τον Μάρτιο, ο αξιόπιστος tipster Roland Quandt είπε: “Σίγουρα δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει S23 FE φέτος.” Τώρα όμως η φημολογία έχει κάτι διαφορετικό να πει.

Η τελευταία έκδοση της Samsung FE ήταν το Galaxy S21 FE που διέθετε οθόνη 6,4 ιντσών και έφερε ένα chipset Snapdragon 888 κάτω από την κουκούλα. Η Samsung δεν κυκλοφόρησε μοντέλο Galaxy S22 FE.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η Samsung λέει, “FE σημαίνει “Fan Edition”. Με απλά λόγια, όταν μιλάτε, εμείς ακούμε. Για κάθε γενιά της ναυαρχίδας σειράς Galaxy S, λαμβάνουμε τα σχόλιά σας και παράγουμε μια συσκευή γεμάτη με όλα τα από τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά. Με τον Ιούνιο μια εβδομάδα μακριά, θα κρατάμε τα μάτια μας ξεφλουδισμένα και τα αυτιά μας κοντά στο έδαφος. Εάν ενδιαφέρεστε για το Galaxy S23 FE, επιστρέφετε συχνά εδώ. Αν ακούμε κάτι νέο για το Galaxy S23 FE Τις επόμενες ημέρες, θα ενημερώσουμε αυτήν την ιστορία ή θα γράψουμε μια ολοκαίνουργια.

phonearena.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Ο Tipster λέει ότι το Galaxy S23 FE θα φτάσει τον επόμενο μήνα λόγω των αδύναμων πωλήσεων του Galaxy S23 εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση