Αποκαλύψεις – «φωτιά» για τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»

0 38


Ο Τάσος Παλαντζίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρόλο του «Σκαραβαίου» στους Δέκα Μικρούς Μήτσους.

Ο ‘Σκαραβαίος’ προοριζόταν για άλλον ηθοποιό»
«Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι είχαν αρχίσει, δεν μπήκα από την αρχή. Ξαφνικά, μια Πέμπτη βράδυ με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πάμε στην Αίγυπτο για γυρίσματα κι εγώ δεν είχα διαβατήριο. Τον ρόλο ήταν να τον κάνει ο Σωτήρης Μουστάκας. Τελικά έβγαλα μέσα σε μία μέρα διαβατήριο κι έφυγα για έκτακτη συμμετοχή» αποκάλυψε ο Τάσος Παλαντζίδης, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Ο ‘Σκαραβαίος’ βγήκε μετά από ένα χρόνο. Δεν θα έλεγα ότι άλλαξαν όλα σε μια νύχτα. Σαν φάτσα τον έφτιαξα εγώ» σημείωσε ο Τάσος Παλαντζίδης για τον ρόλο που τον ανέδειξε στη δημοφιλή σειρά.

Η σχέση με τον Χάρρυ Κλυνν

Ακόμα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη καλλιτεχνική συνεργασία με τον αείμνηστο συνάδελφο του, Χάρρυ Κλυνν.

Ειδικότερα, ο Τάσος Παλαντζίδης εξομολογήθηκε πως «έχω κάνει τουλάχιστον πέντε, έξι θεατρικές παραγωγές με τον Χάρρυ Κλυνν. Καταρχήν ήμουν στην μεγαλύτερη περιοδεία που έγινε στην Ελλάδα, 116 παραστάσεις σε 116 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Αυτή ήταν και η πρώτη περιοδεία που είχε βγει ο Χάρρυ Κλυνν ολόκληρο τον χειμώνα. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και μετά τον Λάκη Λαζόπουλο θα τον χαρακτήριζα σαν τον συνεργάτη που πέρασα καλά. Δύσκολος άνθρωπος ήταν με την έννοια του ότι είχε έναν εγωισμό που έπρεπε να γίνει αυτό που είχε αποφασίσει αλλά, επειδή ήταν και σαν παιδί ταυτόχρονα, μπορούσες να του δώσεις εσύ αυτό που θέλεις και να του δείξεις ότι το αποφάσισε αυτός».

in.grΠηγή

Απάντηση