Χαμός στα κορφιάτικα Βραβεία Θεάτρου: Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο -Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε | ΖΩΗ

0 1


Το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή στα Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία 2020.

Ωστόσο, μια απουσία και μια αποχώρηση φαίνεται ότι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού δύο ηθοποιοί από τις «Αγριες Μέλισσες» η Μαρία Κίτσου και ο Βασίλης Μπισμπίκης, πρωταγωνίστησαν δια της απουσίας τους.

Τα βραβεία θεάτρου, η απουσία και η αποχώρηση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», το Βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» θα πήγαινε στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στην εκδήλωση και τότε ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, είπε επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου λείπει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού». Προτείνει λοιπόν ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, που εκείνη την ώρα ήταν στον χώρο και θα έπαιρνε το επόμενο βραβείο, αμέσως αποχώρησε. Πολλοί είπαν ότι η κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη ήταν αντίδραση στο βραβείο που δεν έδωσαν στην Μαρία Κιτσου, ωστόσο η επίσημη εκδοχή ήταν ότι του συνέβη κάτι έκτακτο.

Όταν τελικά, μετά από παρεμβάσεις τρίτων, το ζήτημα της βράβευσης της Μαρίας Κίτσου διευθετήθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης Μάνος Καρατζογιάννης παρέλαβε το βραβείο αντ’ αυτής, οι διοργανωτές αναζήτησαν τον Βασίλη Μπισμπίκη, ομως, ο ηθοποιός είχε φυγει και το βραβείο του παρέλαβε άλλος.

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More