Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον δρόμο προς τα αστέρια

0 23


Εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Champions League, με αυτόν να είναι είτε ο δευτεραθλητής του Βελγίου είτε ο δευτεραθλητής Ουκρανίας.

Ωστόσο το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο το τοπίο αναφορικά με τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους των πράσινων στον 3ο προκριματικό γύρο, εφόσον φυσικά το τριφύλλι καταφέρε να βρεθεί εκεί.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων κάτι που φέρνει στον δρόμο του τις εξής ομάδες: Ρέιντζερς, Μπράγκα, Αϊντχόφεν, Μαρσέιγ.

Μαζί με τον Παναθηναϊκό στο γκρουπ τον ανίσχυρων θα βρεθούν, η δευτεραθλήτρια Αυστρίας, Στουρμ Γκρατς, η δευτεραθλήτρια Σερβίας (μία εκ των Μπάντσκα Τόπολα / Τσουκαρίτσκι) και η ομάδα που θα προκριθεί από το άλλο ζευγάρι του 2ου προκριματικού στο οποίο θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός.

Συνοψίζοντας, αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Champions League, τότε δεδομένα θα βρει στους ισχυρούς Ρέιντζερς, Μπράγκα και κατά πάσα πιθανότητα Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ.

Όσον αφορά τώρα στα πρωταθλήματα από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στην Ουκρανία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει 66 βαθμούς, η Ντνίπρο 64 και η Ζόρια 61 (σε ισοβαθμία μετράνε τα μεταξύ τους παιχνίδια).

Τέλος στο Βέλγιο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Αντβέρπ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ισοβαθμούν στους 45 βαθμούς, ενώ η Γκενκ έχει 42.

Πηγή

Απάντηση