Το πτερύγιο δυναμικό iPad Air M1 έχει μια καταπληκτική έκπτωση 100 $

0 21


Το πτερύγιο δυναμικό iPad Air M1 έχει μια καταπληκτική έκπτωση 100 $
Το καλύτερο πράγμα για το να έχεις λίγες επιλογές είναι ότι διευκολύνει τη λήψη απόφασης. Η Apple είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους όσον αφορά τα tablet και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Οι πλάκες της εταιρείας προσφέρουν μια πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία από τα tablet Android. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα, αυτό της Apple Το iPad Air είναι προς πώληση.
Το iPad Air είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει όποιον αναζητά ένα ισχυρό εξαιρετικά ελαφρύ σχιστόλιθο με τιμή που δεν είναι τρομακτική.

Έχει κομψή σχεδίαση και οθόνη 10,9 ιντσών, ώστε να μην είναι δυσκίνητο όπως τα tablet της Apple και της Samsung υψηλότερης ποιότητας.

Το iPad Air τροφοδοτείται από το εκπληκτικό τσιπ M1 που διαπερνά κάθε εργασία. Αυτό το καθιστά ιδανικό για άτομα που θέλουν να εργάζονται εν κινήσει.

Η πραγματική δύναμη του tablet βρίσκεται στο οικοσύστημα. Παρά τις προσπάθειες της Google και της Samsung, τα tablet Android εξακολουθούν να μην προσφέρουν τόσο καλή εμπειρία όσο τα tablet της Apple και ο βασικός λόγος είναι ότι οι περισσότεροι προγραμματιστές δεν έχουν βελτιστοποιήσει τις εφαρμογές τους για μεγάλες οθόνες. Επομένως, εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, θα ήταν καλύτερα με ένα iPad. Το λειτουργικό σύστημα iPad συνεχίζει να βελτιώνεται, επομένως η πολλαπλή εργασία δεν θα είναι πρόβλημα.

Το tablet έχει ευκρινείς μπροστινές και πίσω κάμερες. Έρχεται με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με απόκριση Touch ID και υποστηρίζει επίσης το Apple Pencil και το Magic Keyboard.

Το iPad Air των 64 GB πωλείται για 599 $, αλλά το Amazon και το Best Buy το έχουν σε έκπτωση 100 $. Αντίθετα, το τελευταίο iPad Pro 11 ιντσών με το ελαφρώς ταχύτερο τσιπ M2 κοστίζει 799 $.

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε 300 $ περισσότερα για εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, Face ID και οθόνη 120 Hz, αυτή η προσφορά είναι τέλεια. Πάρτε το σήμερα αν θέλετε ένα από αυτά Τα πιο γρήγορα tablet που προσφέρουν την εμπειρία που θα περιμένατε από έναν φορητό υπολογιστή σε συμπαγή μορφή.

phonearena.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Το πτερύγιο δυναμικό iPad Air M1 έχει μια καταπληκτική έκπτωση 100 $ εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση