Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κλειστής αίθουσας γυμναστικής του Αθλητικού Ομίλου ΑμεΑ Μαραθώνα

0 25


Την Τρίτη 16 Μαΐου στο Δημοτικό Γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης, σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Μαραθώνα, ο Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνας-Νέα Μάκρη, με συγχρηματοδότηση της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και με την οικονομική συμβολή 2 Ομίλων από την Τουρκία RC Istanbul Beyoglou και RC Istanbul Findikli, καθώς και των Ρ.Ο. Βουλιαγμένη, Ρ.Ο. Σαντορίνη-Οία, Ρ.Ο. Κηφισιά-Καστρί, Ρ.Ο. Παλλήνη-Γέρακας,Ρ.Ο. Αθήναι-Λυκαβηττός παρέδωσε με μεγάλη συγκίνηση μία κλειστή αίθουσα Γυμναστηρίου στον Αθλητικό Όμιλο ΑΜΕΑ Μαραθώνα – MarathonParathletics.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων χαιρετισμούς απηύθυναν: ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Χρήστος Στάμος, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Μαραθώνας-Νέα Μάκρη Κυριάκος Σπανόπουλος, η Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου ΑΜΕΑ Μαραθώνα Όλια Ασπρίδου, ο Πρωταθλητής Στίβου ΑΜΕΑ Λουκάς Πρωτονοτάριος και ο Διοικητής της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Γιάννης Κατσογιάννης.

Στα εγκαίνια επίσης παραβρέθηκαν οι προ- Διοικητές της Περιφέρειας 2475 Μάρη Δεληβοριά και Γιώργος Μαύρος, ο ψηφισμένος Διοικητής 2023-2024 Δημήτρης Μπέκος, Πρόεδροι και αξιωματούχοι Ομίλων, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο Δήμαρχος Ρέντη-Νίκαιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, οι Αντιδήμαρχοι Μαραθώνα Νίκος Καραγιάννης – ο οποίος συνέβαλε στην πραγματοποίηση αυτού του έργου – και Βαγγέλης Κυπαρίσσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργύρης Λάσκος, Δημήτρης Παπαϊωάννου και Αλέξανδρος Ρέρρας, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Δημήτρης Βασιλείου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Μαραθώνα Δημήτρης Κλεφτάκης, αθλητές ΑΜΕΑ και πολίτες.

Αισθανθήκαμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι στην βελτίωση της κατάστασης των παιδιών με αναπηρία. Το έργο έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα ο οποίος παραχώρησε τον χώρο στο Δημοτικό Γήπεδο του Ερυθρού Νέας Μάκρης και συγχρηματοδοτήθηκε από την 2475 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Γ.Γ Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς. Ευχαριστούμε για την παρουσία και τον χαιρετισμό τον Διοικητή της Περιφέρειας 2475 Ι. Κατσογιάννη, τους π.δ Μάρη Δεληβοριά και Γ. Μαύρο, τον εψ. Διοικητή Δημήτρη Μπέκο, τον Πρόεδρο, την π.π και την γραμματέα του Ρ.Ο Κηφισιά- Καστρί καθώς και όλα τα μέλη από άλλους Ομίλους που παρευρέθηκαν. Στην εκδήλωση των εγκαινίων εκτός από τον Διοικητή της 2475 Περιφέρειας και τον Λουκά, χαιρετισμούς απηύθυναν: ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Χρήστος Στάμος, ο Πρόεδρος του Ομίλου μας Κυριάκος Σπανόπουλος και η Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου ΑΜΕΑ Μαραθώνα και μέλος του Ομίλου μας Όλια Ασπρίδου.

Στα εγκαίνια επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαραθώνα – Νέας Μάκρης Στέργιος Τσίρκας, ο Δήμαρχος Ρέντη-Νίκαιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, οι Αντιδήμαρχοι Μαραθώνα Νίκος Καραγιάννης -ο οποίος συνέβαλε στην πραγματοποίηση αυτού του έργου- και Βαγγέλης Κυπαρίσσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργύρης Λάσκος, Δημήτρης Παπαϊωάννου και Αλέξανδρος Ρέρρας, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Μαραθώνα Δημήτρης Κλεφτάκης

Τα εγκαίνια του έργου θα πραγματοποιηθούν από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά

Ένα κλειστό Γυμναστήριο για να μπορούν οι νέοι με αναπηρία να αθλούνται και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, Αυτό το έργο έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα ο οποίος παραχώρησε τον χώρο στο Δημοτικό Γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης και συγχρηματοδοτήθηκε από την 2475 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ.

Επίσης συνέβαλλαν οικονομικά δύο Όμιλοι από την Τουρκία RC Istanbul Beyoglou και RC Istanbul Findikli καθώς και οι Ρ.Ο Βουλιαγμένη, Ρ.Ο Σαντορίνη – Οία, Ρ.Ο Κηφισιά – Καστρί, Ρ.Ο Παλλήνη – Γέρακας και ο Ρ.Ο Αθήναι – Λυκαβηττός.

Επίσης συνέβαλλαν με χορηγίες μεμονωμένα φίλοι και μέλη του Ροταριανού Ομίλου Μαραθώνας – Νέα Μάκρη.

 Πηγή

Απάντηση